torsdag 5 april 2012

Tack för det!

Jag har sovit lite ganska mycket över tio timmar i natt. Det är rekord, för mig. Normalt när jag är ledig sover jag sju max åtta timmar. I bästa fall. När jag jobbar, lite mindre. Tonårsdottern har för tredje dagen i rad huvudvärk. Hon tog lite sovmorgon och sen gick hon till skolan för en viktig lektion, och eventuellt stannar hon på lunch. Själv har jag gratulerat mitt jobb, i tanken, det verkar som om de här påskdagarna ska ägnas åt att kurera dålig mage, ont i halsen och allmänt hängighet. Bra anställd är sjuk på sin ledighet. Vi får väl se, blir det inte värre går jag och tränar. Nu soffan.

7 kommentarer:

Ulrika sa...

Det var nog behövligt för dig att få sova så länge. Däremot ska du undvika att ligga sjuk på ledigheten, den behövs till annat.
Ligga i soffan och må gott är okej, däremot inte att ligga och må dåligt. Hoppas du kryar på dig! Och dottern också förstås!

Kram!

Snäckskalsdalen. sa...

Nationalekonnomsika Singelmamman och även hälso- och socioekonomisk är du! Skit med magen (det menar jag inte, men du förstår säkert vad jag menar), och en toa i närheten är suveränt! Krya på sig lilla du!
Kramar

Småländskan sa...

Så länge har jag inte sovit sen jag var spädbarn. Avundas de som kan sova!
Nu ska jag inte sova, nu ska jag förbereda för min lill-älskling som snart kommer att leta efter påskharens "hemliga" överraskning.
Ha en riktig härlig påsk tillsammans med dina tonåringar.
Kram

nillas liv på pinnen sa...

Ja, något ska väl påsken användas till...

oumberligating sa...

Bra talat, det är nog de bästa anställda, eller som i mitt fall som idag jobbar på sin ledighet, det är väl den ultimata "anställde", förutom de som du beskriver är sjuka på sin ledighet!
Singel fortfarande ser jag, kryllar av trevliga singlar därute, särksilt kvinnliga, man undrar vad det är för fel på oss män egentligen? Ja, nu inte ur ditt perspektiv sett, utan just män i största allmänhet!
Något generalknas är det med oss män i allafall, delar av det skymtar ju ibland till på min blogg!
Kommer du ihåg hon som sa att män är "djur"? Det roliga med den intervjun som finns på Youtube är inte uttrycket att man är djur utan det kommer lite senare i intervjun där hon vidare säger att manlighet är "defekt"! Hm...då blir man ju lite ledsen...fast självklart så finns de ju som väljer singellivet helt pågrund av sitt eget liv, att det helt enkelt fungerar bättre på det viset!
Ja, alla får ju välja själva och det är ju det fina med kråksången!
I vilket fall som helst krya på dig och ha samtidigt en fin och skön Påskhelg!
Kram ifrån Oumberlige Peter!

Fia FIT sa...

Soffan hägrar här med. + lite vin ;-)

Singelmamman sa...

Ulrika: Jag skulle ha kunnat sova hela dagen om jag gett mig tillåtelse. Dottern är nu kry. Kramar tillbaka!

Snäckan: Jag kryar mig, så gott det går. KRAM!

Småländskan: Sova, det kan jag! När jag vill. Kram

Nilla: Eller hur!

Oumbärliga: Frivillig singel undrar du? Jo och du svarar ju lite själv på varför.. om män. Kan väl inte hålla med om uttrycket djur och defekta, men. Nåja, ensam är jag inte. :-D
KRAM!

Fia Fit: Japp, vin tar jag med.