torsdag 5 april 2012

Kväll i timmerkojan

Den här dagen gick, den med. Nu har jag och dottern ätit varsin taco, på mjukt bröd. Och jag har fått vin. Magen låter som en stenkross, och det känns ungefär likadant som jag tänker att det känns i en stenkross. Dottern är helt frisk i alla fall. Hon är ute och träffar kompisar och så pratade hon något om att köpa godis, undrar om inte jag ska göra det också. Jag blev, som vanligt måste jag ju tillstå, ohemult sugen på godis nu. Har jag godis hemma?
Jag har jobbat lite, men mest sett på SvT-play, Korrespondenterna. Helt lysande program, allihop jag sett. Och så har jag sett på Fåret Shaun. Haha, vissa dagar är jag lättroad.

6 kommentarer:

Shamrock sa...

sitter just och äter upp sonens M-kulor (jag som inte skulle ha ngt godis idag)

Rut-Knut-Tjut sa...

Vi hyrde film med storbarnen ikväll. Följde med lite godis hem. Men det är ju bara påsk en gång per år. Dessutom är jag förkyld, då är väl godis den bästa medicinen?

Snäckskalsdalen. sa...

Har inte hunnit titta på Wf idag, och inte han som bor här heller för det har varit fullt upp. För nu kommer alla som har stugor och då blir det väldigt mycket umgåsande!
Kul, men det passar inte med Wf-ande!
Glad Påsk kramar
A&P hund och katter

Gafflan sa...

Dumma mage som bråkar! Hoppas den mår bättre nu och att du fått lite godis. Korrespondenterna är jättebra och Fåret Shaun är lysande. SvT-play är förresten lysande. :D
Kram

Knasterfaster sa...

Nej, jag tror inte att du har något godis hemma. Det har tagit slut, tyvärr. Dan Andersson?

Singelmamman sa...

Shamrock: Mina barn har aldrig godis.

Rut-Knut: Det är klart man måste ha godis till filmen.

Snäckan: Det blir en ny WF-dag imorgon.

Gafflan: Magen är lite bättre. Kram

Knasterfaster: Ja, men jag "fick tag" på godis. Och ja, lite Dan Andersson på köpet. :-)