fredag 20 januari 2012

Liebster

Att ha börjat blogga är en av de bästa saker jag startat och so far... fortsatt med, någonsin! Jag har fått underbar återkoppling på många av mina inlägg, ett ego som är större än hela Lichtenstein, men framför allt! Jag har mött så fantastiskt underbara människor! Som jag nu kan räkna som mina vänner. En av dem jag mött är drottning. Jag råkar faktiskt känna två drottningar och har träffat dem båda! En av dem, The Queen of fucking Everything har gett mig en award. Och så finfina ord att jag som sällan-eller-aldrig-blir-rörd får skräp i ögat och blir lite tårörgd. Tack så hemskt mycket The Queen, det kanske är dags att ses i februari?

Nu vill jag skicka vidare awarden, och jag har tänkt, och tänkt, och tänkt. Faktiskt. För en Liebster har ju en speciell plats i hjärtat. Men så finns det ett litet men i awarden, den, awarden alltså, ska ges till bloggar med färre än 200 följare. Så här kommer mina Liebsters, med färre än 200 följare.
Knasterfaster - för att hon som ingen annan kan förklara och sätta ord på det som vi andra bara famlar runt. För att hon är en så rolig och klok och ofta får mig att tänka till ett extra varv. Alla borde ha en Knasterfaster vid sin sida.
Gafflan - för hennes vassa, roliga och generösa blogg. Få, eller ingen annan kan beskriva familjelivet som hon.Och för att hon är vass, rolig och generös som människa!
Nilla- för att vi får följa hennes väg till att kalla sig författare, för att hon visar en världssyn som nästan är bortglömd. För att hon kan argumentera och debattera mot främlingsfientlighet och trångsynthet. För att jag gillar henne!
Realisten- För att det finns alldeles för få Realister i världen och alldeles för många tjosan-hejsan-optimister och för att Realisten är klok, klokare, klokast!
Tre Gringos- Som med varmt hjärta, stor humor och brutal ärlighet beskriver en vardag som inte är som min.
Anki - för att hon är lite av min idol! Hon vågar, hon gör det jag bara vågar drömma om. Hon har fullföljt en av sina drömmar och har nyligen flyttat från el Stockholmo till Smögen. Och hon är en särdeles varhjärtad människa!
Liebster är ett tyskt ord som betyder "käraste" och utnämningen ges endast till bloggar med färre än 200 följare/prenumeranter. När man får utmärkelsen ska man göra följande:
  • Tacka den som gett dig utmärkelsen och länka!   
  • Skriva ner de fem bloggar som man vill lämna awarden vidare till, och låta dem veta det genom att lämna en kommentar hos dem.
  • Till sist hoppas man att de utvalda vill lämna utmärkelsen vidare.

Inga kommentarer: