lördag 14 januari 2012

För syn skull

Nu drar jag och tonårsdottern till Nynäshamn. Där finns en av mina bästa och äldsta kompisar. Hon är också min, inte bara min i och för sig, optiker. Tonårsdottern är nog lite översynt. Säger mig absolut ingenting. Men eftersom både jag och hennes pappa och alla på min sida av familjen och samma på pappans sida, har glasögon så kan det ju finnas en risk/chans/möjlighet att även hon behöver förstärka ögonen.

Som om detta fina äventyr i sig inte är nog. Idag ska jag äntligen få träffa denna underbart roliga, skjutglada drottning! Det är då verkligen på tiden. Och jag är inte ett dugg orolig. Det tror jag inte hon är, egentligen. Hon har ju Kalle, undrar om jag får träffa honom? Jag vill också ha en Kalle, eller ett syskon till Kalle. Jag jobbar på det.

5 kommentarer:

stort och smått sa...

Ha det så trevligt!

Anonym sa...

Alla bara åker iväg på bloggträffar och jag blir nästan lite avundsjuk. Men sen kom jag på att jag kanske borde ta tag i det där själv. Så Singelmamman, om/när jag kommer till Sthm i sommar, skulle du då kunna tänka dig att ta en kopp kaffe (eller ett glas vin) ihop med mig IRL. Kanske... :)

Och ha så kul i Blommalandet!

Chrissan sa...

Ja du. Varför är det inte svinenkelt helt enkelt???

Snäckskalsdalen. sa...

Ja men precis, jag vill ha roligt HELA tiden. Jag vill som Lucy i Snobben bara ha ups ups ups .......kramar och ha det bra idag!

Singelmamman sa...

Stort o smått: Tack.

Fruntimmerslivet: Klart att jag vill träffa dig! Jag har svarat hos dig. :-)

Chrissan: Det är konstigt, det är det.

SnäckskalsAgneta: Ups and ups låter bra. KRAM