tisdag 17 januari 2012

Även i USA

De har Antikrundan där också. Men nästan alla antika saker är så fula att jag skulle kunna sälja dem på en gång! Just nu en ovanligt ful gris som ska rullas fram. Den värderades till 2 500 dollar.

Själv önskar jag att någon rullade mig till sängen, jag är vansinnigt trött, och orkar inte ta mig ur soffan jag ramlade ner i när mitt kvällsmöte var slut. Om du kommer och hjälper mig skulle jag kunna ge dig någon form av ersättning. Säkert.

7 kommentarer:

Gafflan sa...

Jag kan inte komma över och rulla dig ur soffan för jag har fastnat i min egen och ska egentligen redan befinna på på toa för borstning av gaddar och tvätt av dubbelhakor...
...just det ja...
skulle hänga tvätt också! Fasen!!!
Kram o godnatt.

Maj Korner sa...

Så värst antika kan de väl inte vara...

Tjillevipp morsan sa...

Dessa fastsittningar i soffan- jag lider av såna jag med. Man är utmattad helt enkelt. Eller förslappad i knävecken efter 21.30.
Eller en tröttmössa helt enkelt.
God natt.

Nina sa...

March pannkaka i säng med sig! Hjälpte det? Tanken var god iallafall, det är ofta tanken som räknas! =) suss gott!

Singelmamman sa...

Gafflan: Synd att du inte är i min soffa, då hade vi kunnat rulla varandra. (Hm, det där ser lite konstigt ut i skrift inser jag)

Maj: Inte de inhemska sakerna, men de har en del saker från Europa, och de har alltid lyckats hitta de absolut mest gräsliga saker.

Tjillevipp: God natt, ja soffslappad är ett konstant inslag i det här hemmet vid 21.

Nina: En mycket god tanke. Och kanske, kanske hjälpte det. Jo jag tror det. Tack! Sov gott du med.

Knasterfaster sa...

Tänk om vi kunde ha en sådan där handikapplyft hemma. Då kunde vi sätta oss på det där lyftskynket i soffan på kvällen och så skulle vi liksom kunna lyfta oss själv till toa och säng med hjälp av fjärrkontrollen. God natt till dig och din fina haka! Jag är alldeles för feg för att haka på den utmaningen.

Singelmamman sa...

Knasterfaster: Det är ju en lysande idé för hemmet.
Min haka och jag tackar för hälsningen!