fredag 19 augusti 2011

En dag på jobbet

Det är helt ok, EN dag. Nu har jag jobbat en hel vecka. Känner att jag saknar något... *tänker* Ja visst ja! Semester och ledigt. Nåja och suck. Idag har det varit spännande i alla fall. På lunchen gick jag till systemet där det blev snatterijakt (inte efter mig, jag betalade glatt). I matsalen när jag sen hämtade min lunch, överhörde jag ett samtal mellan ett gäng snubbar + 55. En frågar de andra; "men är han Stockholmare?" Varpå någon av de övriga säger; "nä han är, hur säger man, mulatt". Sen visade det sig att killen de pratade om var Stockholmare i alla fall. Fast hans mamma var från Sundsvall.
Och min kära arbetskamrat som vet och kan allt.. Låt mig säga så här, idag har jag bitit sönder min tunga.  Nu ska jag och A ta en AW innan jag beger mig hem till Ting! Ska bli så kul. Men jag undrar om vi kommer att få chans att sitta på Norrballen, regnet hänger lite i luften. På återhörande.

5 kommentarer:

Gafflan sa...

En vecka (bara) men tycker det känns som om jag varit hundra år på jobbet...och vilken tur att du har kollegor som vet allt, sånna har jag också. Are´nt we lucky? ;D
Ha en trevlig kväll hos Ting.
Pöss.

Fru Venus sa...

*avundsjuk och sur* Ni träffas ju mest hela tiden där borta..... Ha så kul.....då. Och hälsa.

nillas liv på pinnen sa...

Hahaha, vilken tur att dina jobbkompisar kan skilja på Stockholmare och mulatter! Det är ju inte alla som kan det, i synnerhet inte på de som är både ock. Typ...
(Vad nu en mulatt är...Och vad är en Stockholmare? Jag har alltid undrat.)

Ellen sa...

Heja norrballen! Ha det så ljuvligt!!! Jag hyllar dig i vår blogg. Du är en hyllningsbar människa.

Singelmamman sa...

Gafflan: Såå lyckostar vi är! Har hälsat Ting och kramat och kvällen var väldigt trevlig. KRAM

Fru Venus: Men kom hit då! Någon gång. Jag har kramat och har kramar tillbaka.

Nilla: Ingen aning om vad skillnaden är. Det kan ju inte vara så att det ska vara boende i STHLM i flera led, mamman var ju från Sundsvall. Måste fråga nästa gång.

Ellen: Och du är en särdeles generös, varmhjärtad människa.