onsdag 29 april 2009

Om jag skulle ta och bli lite existensiell

Följande fina formulering hittad jag på nätet: Målet är att livet ska levas. Nämen! No shit alltså. Som jag undrat. Nu väntar jag bara på nästa: Så här ska livet levas. Spännande.

8 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Hm, det finns det ju trettioelva handböcker i. Hur man ska leva livet alltså. Man behöver inte ens tänka själv, bara följa manual =)

Singelmamman sa...

Visste att det var en liten hake, jag avskyr manualer. Lika mycket som att räkna faktiskt. Men jag kanske kan få gå på kurs hos dig? Har fått för mig att du är en guru på sånt! ;-)

mockapocka sa...

Är det meningen att man ska klicka i passande alternativ (hur man tyckte inlägget var). Gjorde jag i alla fall. Med kul menar jag att det ska bli kul att höra hur någon annan menar att jag ska leva livet. Fast det kanske är mer intressant? Eller spännande? Eller terrifying?

Ann-Louise sa...

Jaaa...och skiter björnar i skogen?

Det är ungefär som Mia Törnqvists (visst heter hon så, snurrtrött) böcker. Lästerapi, jo tjena!

Singelmamman sa...

Mockapocka: Jo så är det... Har ingen aning. Det fanns bara där. Måste göra något åt det.

Ann-Louise: Eller hur! Återkommer när jag klurat ut hur och varför. Tillsvidare kan vi hålla till godo med alla självhjälpsböcker som finns. Min kommer vara den ultimata.

nillas liv på pinnen sa...

Nej, ha ha, jag är verkligen ingen guru på hur man ska leva sitt liv! Jag prövar mig fram varenda dag. Ibland går det bra, ibland går det åt helvete.

Singelmamman sa...

Nilla: Vi som prövar ska finna... eller hur det nu är. Men det är skönt att slippa ha en kompass och karta jämt. Och när det går åt helvete är det ganska intressant.
Ha en skön valborg!

DDT sa...

Låt mig gissa att tänkaren ifråga "avskyr orättvisor och krig."