torsdag 23 april 2009

Kallt nu ja! Men inte sen.

Det är kallt som attan att sitta ute och se fotboll en sån här kväll. Även om den var/är vacker. Och inte gick det som det skulle heller, Bajen var alldeles för ineffektiva. Men sonen tar det med ganska mycket ro i alla fall.
Fotbollshuliganerna i Bajen tände eld på något och slogs inbördes. Hål i huvudet får en speciell innebörd. Tvekar trots att tonåringarna är kloka, att ta med dem på matcher. Jag blir arg över slagsmålen och det oerhört apaktiga beteende och neantertalet = gutturala läten. Eller som dottern sa; "kul, jag följer gärna med nästa hemmamatch, men nästan alla låter ju som om de är idioter. Bara en massa öh, öh, öh"

Men imorgon är det fredag! Ska kanske göra en lammstek eller försöka klura ut hur Mofs kyckling hon åt i onsdags skulle kunna göras hemma hos mig. Och ja just det, jag ska ge er mitt recept på Cheescake också. Kommer i helgen senast.
Slafen sie gut!

2 kommentarer:

Mofsan sa...

Jag tror inte kycklingen alls är svår faktisk. De hade snittat den på längden och petat in brieosten där sedan förmodligen penslat ovansidan med chiliglazer. Men jag tror att man steker den snabbt för att få färg först och sedan bakar den klart i ugnen efter när man fyllt den.
Mandelpotatisen var kokt med skal,sedan delad på längden med snittytan uppåt. Där var vitlök påpressat och sedan gratinerad i ugnen.
Jisses detta blev ju avancerat*skrattar*
Ska vi starta Matblogg tillsammans?
Ha en allra bästigast helg*beordrar*
Å fotboll?? japp du och jag har en hel del gemensamt förutom då att jag glor på Gnaget

Singelmamman sa...

Matblogg ihop. Låter mums. Det är taget. Men Gnaget? (och där kom dagens första rim.. :-)
En bästa helg ska bli, detsamma till dig!