torsdag 26 augusti 2010

På stan

Kan jag stämma SMHI? Jag hade beställt och blivit lovad fint väder. Tanken var att jag och Fru Venus skulle shoppa lite och sen ta en promenad ut på Djurgården. Tänkte överraska med att visa Rosendahls trädgård. Men när vi som bäst sitter och äter lunch med Shamrock så öppnar sig himlen och regnet forsar ner. Dumt. Verkligen dumt. Men Shamrock är en pärla! Tyvärr var de inte så glada på Systemet som jag trodde de skulle bli. Ingen gratis skumpa så långt ögonen såg. Dumt det också.

Däremot stötte jag ihop med två killar av den yngre och trevliga sorten och passade på att kramas lite. Jag missade visst lite vad Fru Venus pratade om, hon är tydligen inte van vid att de hon är ute med på stan börjar krama pojkar. Tur att jag kan lära henne ett och annat.

På Åhléns stod en brandman och sålde hårprodukter. Det var något om varmt och fön och spray. Fattade nada, men brandmannen kunde nästan lova att jag skulle få med en brandman (oklart vem) om jag köpte mycket av nämnda produkt. Jag undrar bara var jag ska placera en brandman? De tar ganska mycket plats faktiskt.

Nu ska vi gå och köpa något gott att äta till våra tre apor. Och slöhänga i soffan. Vi gjorde det igår och jag tror att vi faktiskt är proffs på det. Höres!

6 kommentarer:

Agneta sa...

Solen befinner sig på Västkusten för omväxlings skull.

Maj Korner sa...

Jag tror en bra placering vore sängen. Faktiskt.

Realisten sa...

Du kan få placera brandmannen hemma hos mig.

Singelmamman sa...

Stort o smått: Sicken tur ni har.

Maj: Du tänker så!

Realisten: Jag går genast och handlar saker och skickar brandmannen till dig.

Shamrock sa...

Kul att träffas idag - otur med vädret bara. En brandman kan man aldrig få för mycket av

Singelmamman sa...

Shamrocj: Kul att träffas! Det var fantastiskt kul! Det kanske är så, att man aldrig får för många brandmän.