lördag 1 augusti 2009

Lördag

Min diet har också krävt av mig att jag måste göra något mer ansträngande än att bara sätta mig vid köksbordet och halvsova mig igenom frukosten. Det kräver att jag steker, hackar, skär och (höll på skriva sylta) lägger upp snyggt på tallriken. Plus, och det är dit jag egentligen vill komma med detta inlägg. Plus att jag känner att jag ska göra lite träning innan frukosten.

Så nu har jag i en veckas tid gjort en himla massa situps, yoga och annan styrketräning. Det funkar jättebra. Det vill säga när jag kan gå upp vid 8-tiden och inte behöver ge mig ut innan lunch. Men på måndag är det tänkt att jag ska sitta vid mitt skrivbord vid 8-tiden. Jag ser mig själv gå upp kl 5 för att överhuvudtaget kunna göra någon frukost.

Nä, du vet att jag ljög. Jag ser mig släpandes iväg vid ca 7.30-tiden, utan vare sig träning eller frukost. Och hur ska jag få till frukosten på jobbet? Hur svårt kan det vara för vår lunchmatsal att steka halloumi, fixa lite god lax och kanske en härlig tomatomelett till mig. Kan till och med tänka mig att avstå omeletten en del dagar.

Det här kommer att fungera fint.

4 kommentarer:

Ting sa...

Det är jättejobbigt.
Jag börjar kl 6 på morgnarna.
Ska jag motionera måste jag gå upp 4.
Jag gjorde det ett tag.

nillas liv på pinnen sa...

Herreje, snart ska jag också vara på jobbet kl.8.00 på mornarna. Funderar på att bygga någon slags linbana från sovrummet in till köket och sen in i duschen. Träningen får bli efter jobbet. Ska gå en danskurs, det blir ju kul iallfall.

Singelmamman sa...

Ting: Jösses! Det är då verkligen inte möjligt för mig. Jag kan inte gympa sovandes. Vaknar som regel vid lunch, även om jag är uppe tidigare.

Nilla: Danskurs låter kul. Det skulle jag också vilja gå på. Hm, linbana, det kan fungera.

Agneta sa...

Och jag, jag förtränger att jag om drygt en vecka (om drygt en evighetslång vecka) ska börja jobba. *usch*

Jag dricker vin för fullt och låssas som att detta tillstånd är det som ska råda för alltid för alltid! *förtränger vardagen*
*sippar vin*