söndag 5 maj 2013

Testing, testing!

Jag testar, alltså har jag en hel del att göra. För att travestera ett känt uttryck. Jag testar ICAs flytande tvättmedel Skona, åt Smartson. Det innebär att jag har fått ett gratisprov av tvättmedlet. Skona ska vara miljövänligt och det är dessutom allergivänligt. Jag måste erkänna att jag var lite skeptisk när jag tvättade första tvätten. För ärligt talat doftar tvättmedlet inte gott. Det luktar inte illa heller, det luktar lite tråkigt. (Det är det bästa jag kan komma på för att beskriva doften/lukten) Men två fördelar finns det med tvättmedlet, det löddrar mycket även vid liten mängd tvättmedel och kläderna känns väldigt mjuka och rena. Jag har ännu inte tvättat något väldigt smutsigt, typ handdukar som utsatts för tonåringars sminkborttagning. Men jag ska prova även det. Om jag kan rekommendera Skona? Ja det kan jag, speciellt om du är känslig för de starkt parfymerade produkter som finns i övriga tvättsortiment.

7 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Bra att du testar. Jag kan bara använda tråkiga doftlösa tvättmedel som är allergivänliga. (Jag får klåda därnere av parfymerade).

Fru Venus sa...

Undrar om det finns på Ålandet? Något för döttrarna i sådana fall. Strunta i att göra något idag, vi jobbar för sju.

Shamrock sa...

Men är det inte dåliga tensider som gör att tvättmedel löddrar?

Singelmamman sa...

Knasterfaster: Prova det.

Fru Venus: Annars får jag fixa över set.

Shamrock: Jag förstår vad du menar. Men det här tvättmedlet löddrar annorlunda.

Snäckskalsdalen. sa...

Nä, luktar inte gott. Jag har provat. Jag struntar i om det blir rent bara det luktar gott....skojar!

Är lite sne på the Boss som bara åker till Sthlm numera!

Kramar

Singelmamman sa...

Snäckan: Fast jag tycker att det är ett minus att den inte luktar gott. Luktar ingenting hade varit bättre.
Och jag vill se Bruce på lördag igen...

Therése L sa...

Dofta/lukta ingenting är helt klart att föredra! Jag ser inte vitsen med att tvätt/sköljmedel ska dofta/lukta. Inte heller schampo, balsam och duschtvål, egentligen.

Jag har funderat lite på det, på vad man VILL dofta, och vad man EGENTLIGEN doftar:

Man duschar med duschtvål som doftar, liksom schampot och balsamet (som mest sannolikt doftar något annat än duschtvålen). Sen smörjer man sig med en ansiktskräm och kanske en hudkräm som doftar något annat. Sen lite parfym (för man vill ju dofta gott). Sen en eller flera saker i håret - som har ytterligare en (eller flera) doft(er). Sen på med kläder - som har sin doft från tvätt- och sköljmedel.

Doftkänslig eller inte, det känns lite too much för mig... :-)