torsdag 2 maj 2013

Golvet är ändå så fult och ska bytas

Om, rent hypotetiskt, du målar en dörr på låt oss säga städskåpet med svart griffeltavelfärg, så är det himla bra om du inte droppar färg på tidningarna du lagt ut som skydd. Och om du droppar färg på tidningarna, är det himla bra om du inte kliver i färgen och sen struttar runt i köket som en virrig höna.
Hälsninga
Det-var-inte-jag

9 kommentarer:

Shamrock sa...

Det är av den anledningen maken inte vill låta mig måla (jag tycker att det är jättekul att måla, men det blir väldigt kladdigt)

Snäckskalsdalen. sa...

Det är preciiiis det som gör att vi avhåller oss från att låta mig måla och greja! Kram

Spader Madame sa...

Ouch. Ibland händer det grejer som man inte tänkt. Förvänta dig det oväntade.

Knasterfaster sa...

Oj så svart det blev! Jag gör likadant när jag målar.

Nina sa...

Nytt golv blir bra! Själv skulle jag behöva byta ut alla lister i vardagsrummet sedan jag tapetserade och målade om där för tre år sedan... egentligen skulle jag behöva tapetsera och måla om också... men det får någon som kan det göra nästa gång! Självklart ska du använda dina nya byxor!!! just do it! Kram och tack för din fina kommentar!

Anonym sa...

Vill bara ödmjukast påminna Singelmamman att svart e ingen färg..

Mässkalle

krulli sa...

Hahaha!

Anonym sa...

Jag har hört att parkett inte är så svårt att lägga in. Men jag har aldrig provat själv visserligen. Men griffeltavla på ett skåp skulle jag också vilja ha!

Åh klart du vågar inviga dina korta träningsbrallor!

Den där tjockisen sa...

Själv brukar jag oftast lägga handen just där färgen droppat och sedan dekorera lister, väggar och mitt hår med nya oväntade färginslag.