lördag 4 maj 2013

Efter...

... en liten omväg via Sveriges närmaste stad Enköping (kan vara förklaringen till deras slogan) kom jag och cissispringer fram till en inte så nära stad men väl så trevlig; Östhammar.

... själva bilresan mötte vi Anne med e med man, tillika fotograf, John Ash. Himla trevligt folk!

... kom jag i loppet vid ca tre kilometer. Men mina mål med dagens lopp var ju att inte somna under loppet och komma i mål. Båda målen avklarade. Check.

... målgång fick jag låna toaletten i den superfina gästlägenhet som Anne fixat i sin bostadsrättsförening och byta till torra kläder.

... kisspaus tog vi pick och pack och åkte till en park med vattnet precis framför oss och åt goda ostar, drack mousserande och pratade loppet. Och kommande lopp!

... ca en timme eller så blev det kallt, så jag och Cissi åkte åt vårt håll, hemåt, utan att passera Enköping, och Anne med man åkte åt sitt håll, till landstället och hundarna.

... ytterligare en fantastiskt trevlig bilresa, tack Cissi, tänka att vi hade så himla mycket vi hade att prata om!

... lite mer resande, med förväntansfulla Springsteensentusiaster på t-banan kom jag hem och tog det efterlängtade badet!

... den här dagen kan jag konstatera att bloggandet verkligen har berikat mitt liv med alla fantastiska människor jag mött och får möta.

9 kommentarer:

Fru Venus sa...

Det låter som en väldigt bra dag :-)

Anne med e sa...

Jag kan inte annat än hålla med! Med din uppladdning ska du va mer än nöjd! :-)

Mammy sa...

Skrev precis på Anne med e:s blogg vad jag tycker om ert springande. Du kan läsa där! Hehehe!!

Suzan sa...

Underbart!

Shamrock sa...

Då var det ju dig jag såg på Annes bild (tyckte väl det). Duktiga ni är

Sus sa...

Vilken bra dag!

Singelmamman sa...

Fru Venus: Det har du helt rätt i!

Anne med e: Jag är det, men hade gärna velat orka mer.

Mammy: Tack! Jag är nöjd så länge jag kan och vill springa.

Suzan: Det var det faktiskt.

Shamrock: Tack! Japp det var jag.

Sus: En mycket bra dag!

Anonym sa...

Tack för en toppen dag, trots min felkörning... :-) Måste erkänna att det tog på krafterna det där loppet. Jag är helt slut i dag också. Har inte orkat springa som jag skulle. Trosa stadslopp går 25 juni och är hela 1 mil... dumt datum kanske och lite väl långt?

Singelmamman sa...

Cissispringer: Jag har också varit helt slut. 25 juni?! Skulle jag kunna tänka mig. Absolut! 1 mil är ok, jag springer milen i Malmö den 15 juni.