tisdag 3 juli 2012

Nä men vi säger väl så

Tröttheten efter morgonens allt för tidiga uppvaknande, har lyst med sin frånvaro. Så pass att jag tog onsdagmorgonens jogg idag. Den längre sträckan. Mycket bra, mycket varmt. Och det hettar som attan i ansiktet. Jag sprang med solen rakt i nyllet hela tiden. Mycket bra, det med, och mycket varmt.
Imorgon jobbar jag hemma en stund, sen blir det, om styvpappa håller ut och lever så länge, sjukhuset. Mamma vakar där nu. Men hon är inte ensam.

9 kommentarer:

The Queen of fucking Everything sa...

Inte du heller. Vi är många som tänker på dig i det här länet, och naturligtvis din övriga familj :-( Kramar, styrka,samt, sjujäkla bra sprunget hörrö!

The Queen of fucking Everything sa...

Inte du heller. Vi är många som tänker på dig i det här länet, och naturligtvis din övriga familj :-( Kramar, styrka,samt, sjujäkla bra sprunget hörrö!

Sus sa...

Ja, vad säger man?
Men du vet ju vad jag tycker.

Kram liksom..och allt det där.

Knasterfaster sa...

Då får vi se hur det blir.

Knasterfaster sa...

KRAM

Malde sa...

Skickar kramar till dig, Vännen!

Tänker på dig.

Anne med e sa...

Jag harvar med mitt c25k. Försöker hålla mig till varannan dag, men kroppen vill ut varje dag?! Men jag vågar inte, höger ben tjafsar lite. Jag funderar på om det har med hela min knasiga högersida att göra och egentligen inget med överbelastning. Jaja, det lär väl visa sig. Senast efter op.
Skönt att mamma inte är ensam.
Kram!

Anonym sa...

Skönt med morgonjogg. Att springa med sol i ansiktet är härligt! Bra att mamma din inte är ensam. Ta hand om er!

Singelmamman sa...

The Queen: Tack gulliga du! KRAM!

Sus: Framför allt vet jag att du finns, nära. Det räcker för mig. KRAMAR!

Knasterfaster: Men inte mycket ska hindra mig från att äntligen komma och inviga ditt kök! Inte mycket. Du måste ju längta efter att äntligen få laga mat. KRAM

Malde: Tusen tack! Du stöttar och peppar hela tiden så jag blir glad.Kram

Anne med e: Inte varje dag! Inte nu i alla fall. Visst är det bra att kroppen längtar, men du vet att den kan luras. Ge den även någon extra vilostund. Du är grymt duktig! Kram

Fru H: Väldigt skönt med morgonjogg. Egentligen den bästa tiden. Kram