lördag 21 juli 2012

Det svåraste av allt

De där dagarna när jag ska göra ingenting. Vill sig inte alltid. Bytte flipflop åt och med dottern och jag fick/hittade ett träningslinne för 49 kr. Som jag fick pröjsa 39 kr för. Yoghurtglassfika innan vi åkte och storhandlade.
 Sen tvingade jag ut min kropp på en joggingrumda. Om du sett små barn som totalvägrar och skriker när de ska lämna godishyllorna i affärer då har du en bild av hur villig min kropp var att ge sig ut idag. MEN. Jag gjorde det. Inte var det den fantastiska tiden, 5,8 km på 40 min som gjorde det, men RunKeeper la av och jag antar att jag får lov att ominstallera den. Heter det så med appar förresten?

Och ja, jag vill gärna se hur snabbt jag springer. Det är ett sätt att motivera mig när lusten är som lägst.

10 kommentarer:

Lilla Blå sa...

Med anledning av din tag: du ska ha semester! Nu!

(Och du behöver en kanellikör).

Realisten sa...

Svaret på frågan är att du behöver semester. Och så vill jag tillägga att du var väldigt duktig som joggade. Jag vill även säga att du snarast måste gå en kurs hos mig för att lära dig att någon gång då och då göra ingenting.

Singelmamman sa...

Lilla Blå: Helt klart behöver jag båda delarna!

Realisten: Jag kommer ner någon gång och tar en kurs. Det gör jag.
Tack för peppande kommentar.

Snäckskalsdalen. sa...

Hmmm...ja, inte vet jag vad det heter med appar och sånt, men jag förstår precis vad du menar. Jag har en som heter runtastic, den är jättebra....
Har man infektion i kroppen ska man inte anstränga sig - jag vet, jag upprepar mig, det är inte bra. Men jag tror vi (jag säger vi, det låter bättre) är i behov av en otroligt lång och skön semester....krmr

Fru Venus sa...

Jag är så impad av att du springer och räknar dagarna till din semester - DU BEHÖVER DEN! Nattikram

Singelmamman sa...

Snäckan: Vi är i väldigt stort behov av en lång och VARM semester. Kram!

Fru Venus: Tack! Det värmer. Och i praktiken har jag börjat semestern nu. Fattar det inte riktigt, ännu.
:-) Kram

http://hannafialotta.blogg.se sa...

Bra sprunget. :-)

Anonym sa...

Om man VET att man har en infektion i kroppen ska man INTE springa eller tränar. Då ska man se till att få infektionen ur kroppen först. Om man inte vet om det är en infektion så ska man ta reda på det. Det kan vara något annat som fattas dig och då ska det åtgärdas. Punkt! SysterYster

Anonym sa...

Jag tror att du bara är i stort behov av semester. Åh jag håller med om Runkeeper. Jag vill också se hur långt och hur snabbt (?!) det gick för att motivera mig. Bra jobbat att du tog dig ut.

Singelmamman sa...

Hannafialotta: Tack!

Syster Yster: Du har helt rätt. Men eftersom jag bara är trött utgår jag från att jag behöver sova och semester. DET ska jag jobba på nu.

Fru H: Tack! Jag är väldigt nöjd med att jag kom ut.