söndag 20 maj 2012

Hemma igen

Säga vad man vill om att resa bort. Men det finns en poäng i att komma hem också. En stund på färjan hem hamnade vi i koma och jag förlorade helt kontakten till hjärnan. Men nu har jag piggat på mig lite, och jag tror att hjärnan och jag har hittat varandra igen. Väskan är urpackad och undanställd. Jag har duschat, lagt en ansiktsmask och återgått till te. Det får nog bli det starkaste jag dricker ett par dagar nu.

På vår husbåtsresa i går visade Kapten Haddock oss vackra delar av Åland som vi vanligtvis inte kommer till. Kaptenen visade sig vara väldigt trevligt och den egenhändigt byggda husbåten tog honom bara två år att bygga, på sin fritid.

Och för att styra båten hade han bara denna lilla dosa. Det tycker jag är magi! Fler bilder från vår utflykt hittar du här.

7 kommentarer:

Realisten sa...

Har du redan packat upp och ställt undan väskan? Hur mår du egentligen?

Singelmamman sa...

Realisten: Jag säger ju att jag inte hade kontakt med hjärnan hela tiden.

Nina sa...

Va?? Vad?? Packat upp och ställt undan??! Sånt tar mig minst en vecka + anledning i form av besök el. dyl att fixa!!! Imponerande!!! Hoppas du haft en kanoners helg! kram!

Singelmamman sa...

Nina: :-D

Märta sa...

Välkommen hem! Har sett att ni haft en riktig kanonhelg hos Fina Fru Venus. :)

Förstår att Kapten Haddock tog er på en riktigt fin tur. Visst var det en härlig känsla att få se Åland från hans husbåt? :)

Anonym sa...

Välkommen hem! Jag gillar att packa upp och ställa allt i ordning och tvätta upp när jag kommer hem :-)
Laddad inför vårruset?

Malla sa...

det verkar ha varit en härligt resa!