tisdag 29 maj 2012

Glimtar av en dag

Jag dricker väldigt mycket kolsyrat vatten på dagarna, nästan en hel kopp kaffe och så avslutar jag med en kopp grönt te. Idag är jag komatrött och dråsar nog i säng strax. Huvudvärken har släppt.
Det blev inte direkt en bild i timmen, det blev ändå en bilddagbok över en tisdag.
Published with Blogger-droid v1.7.3

6 kommentarer:

Sus sa...

Det finns en affär på Vasagatan (ashti?)om hon vill ha en prålig klänning till bra pris. annars brukar Gina T ha fina klänningar.

Finns även en annan affär vid...öh...du vet...Hötorget fast längre ner mot Plattan i en av gångarna ut på Sveavägen..

Singelmamman sa...

Sus: Tack. Vi ska plöja alla affärer i helgen. Eller börja redan på fredag.

Per-Anders sa...

Kaffe, te och kolsyrat vatten? Själv har jag svårt för kaffe men dricker gärna te till morgonfikat. Vatten är bra, det ska man dricka mycket av.

Knasterfaster sa...

Är vattenglaset väldigt litet?
Är det din röda volvo?
Det är väl för sent nu men jag tror att många säljer sina årsgamla balklänningar på Blocket. Jag tror att ni kommer hitta en fin för det är högsta mode med långa klänningar nu.

Nina sa...

ojoj, jag blev imponerad av att det var mer än en bild... jag är ju sämst på det där med att fota... kanske för att det är svårt att fotografera fluff och magkänslahamstrar... men vad du dricker mycket! =) Och vad är det på tallriken med ljuset? =) man blir ju nyfiken! =)

Singelmamman sa...

Per-Anders: Kaffe dricker jag, i princip, bara på jobbet. Vatten dricker jag jämt.

Knasterfaster: Nä, det är nog en synvilla, det är en liten karaff faktiskt. Ja, den lilla volvon är min, vet inte var den kommer ifrån. Tack för klänningtipset.

Nina: Det är svinsvårt att fota magkänsla, ändå gör jag det. Japp, massor av vatten dricker jag. Ska visa tallriken någon annan dag.