söndag 14 april 2013

Tokshopping

Nä inte riktigt. Men en kjol och tre toppar blev det. Orkar inte fota dem idag, tänkte hitta dem på nätet men Flash sida kom jag inte vidare på. Så du får ge dig till en annan dag. Kjolen är hur som helst randig, i alla möjliga färger. Supersomrig, och en topp är mörkrosa (tror jag att det kallas) och en är limegröngul, tror jag också är den rätta benämningen.
Den tredje toppen som jag för övrigt köpte på Lindex, är i ljusrosa och har ett stort A mitt på tröjan. Passar ju bra eftersom mitt namn börjar på A.
Dagens lunch intogs på en uteservering, i gassande och värmande solsken. Underbart. Av ren glädje tog jag inte bara en öl utan två och sköljde ner maten med.

I övrigt inget att berätta, mer än att tonårsdottern återigen är hemma, och nu två veckor framåt. Var hennes storebror med flickvän kommer att vara de närmaste två veckorna blir spännande att se. Har jag tur får jag se dem mer än en kvart. Nu ska jag leta upp något att slötitta på. Typ tv-program. Och äta en knäckemacka.

7 kommentarer:

Sus sa...

Jag köpte min top på Lindex. Jag köpte en blå också. Det fanns även vita i samma design så jag slår nog till på den med.

Kan vi leka ti, ons typ?

Singelmamman sa...

Sus: Ok. Då lär jag nog hoppa dit och köpa likadana jag med. Fina.

Lippe sa...

Åh, sitta ute och äta och ta en extra öl! Härligt!

Singelmamman sa...

Lippe: Mycket, mycket härligt!

Realisten sa...

Ja, tänk om det hade varit ett B. Då hade du kanske plötsligt glömt bort vad du heter.

Singelmamman sa...

Realisten: Hade blivit en ren katastrof kan jag säga.

Spader Madame sa...

Egentligen är shopping bästa medicinen. Mot typ allt. Och nu blir det vår!