söndag 24 juli 2011

Tema: varför jag börjar få gråa hår

Älskade tonårsdottern förhandlar och ler, ler och förhandlar och sträcker ut tiden för utegång med mitt goda minne. På frågan från mig, vad de gjort ute ikväll, hon och hennes killkompis svarar hon; "jaaa du... om du bara visste..."
Jag säger bara, vänta du bruden, imorgon är det museum igen.

8 kommentarer:

Alexandra sa...

Jag undrar hur dina barn ställer sig till att du bloggar. Läser de din blogg? Det vore jätteintressant att höra hur en tonåring förhåller sig till sin mammas blogg.

(Eftersom jag själv har ungar som säkert kommer hitta min en dag...)

Singelmamman sa...

Alex: Båda mina tonåringar vet om att jag bloggar, och jag berättar alltid om jag skriver om dem och låter dem läsa innan jag publicerar. Men ingen av dem är egentligen så intresserad, de tycker att det jag skriver är helt ok och skrattar mest. Ibland säger de till och med; "kanske något för din blogg?"

Allt mellan Himmel och Potatisåker sa...

Ja!
Var på Fotografiska förra veckan. Min son (14) blev OERHÖRT generad... Visste ju inte att det skulle bli SÅ naket... Men vi fick oss ett garv efteråt! Där fanns en tänkvärd installation av en anorexia-sjuk tjej, med både video och bilder. Mycket tänkvärd...
Och Coppolas utställning gjorde mig en smula besviken....

Ha en go´tur!

Kram Madde

Sus sa...

Välkommen in i blommor -och binsnackarfasen. Den har iofs pågått i många år hos oss. Men jag tjatar hål i huvudet på mina barn fortfarande.

I natt kan inte jag sova. Delvis för att jag längtar efter de där ungarna så förbenat. Delvis för att jag tänker på Norge.

Natten framkallar lätt ångest hos mig.

Suzan sa...

Önskar att jag iaf hade ngt att skylla mina gråa hårstrån på ;)

Singelmamman sa...

Madeleine: Tack för informationen. Då blir det extra spännande idag, jag ska ha mina två tonåringar plus sonens flickvän.

Suzan: Fy, jag vet hur det är med nattångest. Hehe, blommorbindiskussionerna har jag gärna. Både en och tusen gånger.. :-D

Suzan: Du har ju dina vänner du kan skylla på. Och Frank. Kram

Shamrock sa...

Vad då börjar? Då är du lyckligt lottad, själv är jag gråhårig sen länge

Singelmamman sa...

Shamrock: Du är ju supersnygg i håret så det gör ju inget.