måndag 9 maj 2011

Men allvarligt talat alltså!

I lördags bjöd jag Knasterfaster på en egenhändigt påhittad kycklingrätt. Eller ja, egentligen är den väl inte så märkvärdig, lite bacon, lite ost, lite grädde och så kycklingfiléer, skjuts in i ugnen. Till det en sallad med ljummen mandelpotatis, rödlök (nä förresten det var det nog inte i, fast det hade varit gott) fetaost, och lite annat smått och gott.

Idag åt jag upp en av kycklingfiléerna som blev kvar. Och nu leker min mage hela havet stormar. Ja men tack för det! Dumt, mycket dumt tycker jag. Dessutom gillar jag inte att kräkas. Verkligen inte.

6 kommentarer:

Knasterfaster sa...

Min mage är också i olag. Det skyller jag på skaldjursgrytan som jag åt till lunch idag. Det är mycket mer synd om dig för jag kräks inte. Krya på dig!

Allt mellan Himmel och Potatisåker sa...

Usch... Stackare.. Men kanske var det bara lite för tungt för magen? Kyckling har ju en tendens att suga till sig grädde och annat gottigt..
Hoppas du slipper hälsa på Herr Kyckling igen...

Livsnjutaren sa...

Oj inte kan väl kycklingen blivit dålig så fort. Kan hända ni smittat varandra med någon bacill eftersom det verkar som Knasterfaster är lite bumlig i maggen också. Hoppas ni klarar er från detta uschliga. Kramen.

Singelmamman sa...

Knasterfaster: Hm, ja det var märkligt att vi båda är lite risiga. Men i ditt fall tror jag inte på kyckling i alla fall.

Madeleine: Kanske det var gräddtyngden... hm, får se hur det utvecklas.

Livsnjutaren: Nä, tror verkligen inte kyckling i kyl blir dålig på knappa två dygn. Lovar att krya på mig.

Anonym sa...

Om du har hela vitpepparkorn hemma så ta ca 10 st och svälj hela. Det brukar kunna lugna ner det hela. //Gina

Singelmamman sa...

Anonyma Gina: Jag la mig ner och försökte somna, och lyckades efter en stund. Ska kolla att jag har vitpeppar hemma till nästa gång.