fredag 18 januari 2013

Utmaning som jag ställer upp på!

Det pågår ganska mycket utmaningar till höger och vänster i bloggvärlden. Själv deltar jag redan i en, längre ner i högerspalten kan du se vilken. Men i övrigt är jag inte så förtjust i att hänga på utmaningar. Är ganska dåligt på att slutföra dem helt enkelt. Och en hel del utmaningar tilltalar mig inte. Men här har vi en jag absolut ska genomföra. Hur vet jag inte. Jag har inte Maldes fantastiska förmåga att handarbeta. Så nu när jag sagt ja till utmaningen måste jag tänka ut saker jag ska göra. Skänka pengar känns som den enklaste vägen, men också den tråkigaste. Jag vill ju gärna anstränga mig för att lägga ner lite själ och hjärta. Så jag återkommer. Under tiden sätter jag in en slant till Stadsmissionen och funderar på att skänka tid.
Vad skulle du göra om du antog utmaningen?

6 kommentarer:

Malla sa...

Jag skulle nog gå dit och fråga vad som kan bäst tänkas behövas och försöka med ngt av de förslag som ges :)

Anonym sa...

När mina barn är lite större skulle jag vilja ställa upp som volontär på stadens härbärge men för tillfället nöjer jag mig med att skänka en slant då och då.
En väldigt bra utmaning tycker jag.

Anne med e sa...

Det var en bra utmaning! Jag ger en hundring varje månad, räknas det?

Singelmamman sa...

Malla: Det ska jag också göra.

Lifesucks: En väldigt bra utmaning helt enkelt.

Anne med e: Det räknas absolut! Varför skulle det inte göra det?

Eddie och barnen på Bristol Academy sa...

Pengar kanske känns lite trist...men det gör en hemskt stor skillnad för dem som inget har...Anna :)

Singelmamman sa...

Anna: Jag tycker det är jättebra om man kan skänka pengar! Men jag skulle vilja göra något mer. Något praktiskt. Jag skänker alltid mina kläder, men kanske kan jag hjälpa till på annat sätt.