onsdag 30 januari 2013

Disträ säger du?

Dagen har, precis som alla andra dagar den här veckan, varit intensiv. Avslutade med ett kvällsmöte där jag helt plötsligt fick ett dubbelefternamn som jag nyfiket googlade på. Intressant minst sagt. Mötet i sig visade sig ganska omgående inte direkt vara ett möte ämnat för mig. Så jag fick tid över. Att gå hem på. Och  fixa lite inför en överraskning.
Väl hemma doftar det rent! Och ÄR rent! Och där finns även en tonårsdotter som försöker hosta upp lungorna. Efter lite, ni vet, jag ska bara...äntligen tid för att göra den där koppen te som jag så hett! eftertraktat. Så försvann koppen med det rykande teet. Jag råkade bara blinka till och så försvann koppen! Jag lovar. På riktigt. Och jag kunde inte skylla på tonårsdottern, hon låg i soffan och hostade.
Hur är det möjligt? Jag började tro på spöken. Efter ett fruktlöst försök att hitta koppen bestämde jag mig för att göra en ny. Döm om min förvåning då jag hittade den i skåpet med all ren disk jag nyss satt in... ordning och reda må jag säga.
En annan som är disträ är Gafflan. Vi kanske inte är ensamma?

8 kommentarer:

Nina sa...

haha, hur gick det där till?! Jag har gått omkring och trott att det är fredag hela dagen... men värre än så är det inte! =) krya på sig till dottern!

Sus sa...

Haha, du behöver vila!

Och överraskningar äääälskar jag!

Den där tjockisen sa...

Öh, nej, ni är inte ensamma. Själv blev jag så distraherad av ett samtal om kakor att jag nu kommer att missa en deadline. Eller kanske två. Och inte fick jag någon kaka heller.

Singelmamman sa...

Nina: Jag plockade ur diskmaskinen medan jag väntade på att teet skulle bli klart. Och jag har trott att det var torsdag hela dagen.

Sus: Vila säger du. Låter underbart!

Tjockisen: Ingen kaka?! Det är inte utan att jag lider med dig. Helt klart.

Realisten sa...

Hahahahahahahahahaha!

Åsa Hellberg sa...

Haha, vad roligt!

FiA FIT sa...

Ha ha ha! Och här har du en till. Den senaste veckan har jag bland annat kastat "ploppen" till diskhon men en mycket vänlig kvinna på Intra (där den är köpte) skickade en ny gratis eftersom hon förstod hur stressigt det ibland var med barn, matlagning etc att hon förstod att jag råkade kasta en (?). Snällt. Så har jag tappat lite grejer och glömt vissa saker. Dock inte barnen.

Singelmamman sa...

Realisten: Jag anade att du skulle känna så.

Åsa: Även du min brutus...

Fia Fit: Vi får vara glad för det lilla. Som att vi kommer ihåg barnen.