torsdag 22 november 2012

Tämligen ointressant inlägg kan jag berätta

En del dagar ger helt enkelt inte så mycket att berätta om. Men skam den som ger sig, jag kan nog fylla ut ett inlägg på tomprat om jag vill. Hela dagen har jag känt en stigande irritation över absolut ingenting. Den kulminerade när jag hade en mejlkonversation med en arbetskamrat som jag behövde få hjälp av i ett ärende. Den irritationen satt sen i, trots att finaste tonårsdottern höll mig sällskap hela tiden på sjukhuset och sen fikade med mig. Ett samtal, tack kära Fru Venus! fick mig på lite bättre tankar och iväg till träningen. Tyvärr har ändå irritationen inte försvunnit. Men nu är det snart kväller, imorgon är en stor dag. Mamma fyller 80 år. En födelsedag hon inte gärna vill fira, men vi ska göra det ändå, så hon och min storasyster kommer hem till mig vid 7.30-tiden på morgonen.

Sen drar jag iväg hit och lägger mig en stund. Själva liggandet tar max tre minuter, men väntetiden tar så mycket längre tid. Idag över en timme. Imorgon har jag ingen dotter med mig, så jag får ta en bok.
På eftermiddagen kommer alla mina tonåringar och min tvillingsyster med familj och sen blir det middag på restaurang. Imorgon blir absolut en bra dag.

11 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Jag hoppas du får en finfinfin dag. Och att dina kollegor tar hand om sina problem själva.

Spader Madame sa...

Klart att det blir en fin dag i morgon! Tänk att man alltid får tillbringa så mycket tid med att vänta när man har en släng av cancer? När man egentligen har bråttom ut för att leva sitt liv. Paradoxalt alltså. Men i morgon är det finally friday och under helgen är det väl absolut strålningsfritt?

Malde sa...

I morgon blir en bra dag! Absolut!

Jag var på stick-café ikväll, och har hunnit en bra bit på vante nummer två. Det närmar sig!

Fru Venus är en klippa!

Kramar

Singelmamman sa...

Nilla: Jag struntar helt i mitt jobb imorgon! Känns kanonbra.

Spader Madame: Exakt! Det är ju vi med den där slängen av cancer som har massor att göra. Vänta har jag inte alls ro till. Japp, helgen är strålningsfri.

Malde: Då är det snart bandydags för dig då! :-)

Lippe sa...

När sådana där dagar drabbar mig väser jag mellan sammanbitna käkar: imorgon-är-det-bättre!! Och visst låter det som om din morgondag blir bättre än den här dagen!?

Knasterfaster sa...

Vet du att den där saken som hänger ned från taket och som det är tänkt att man skall häva sig upp med heter dävert? Man kan tro att den ska heta hävert och de flesta kallar den så men den heter dävert. Önskar er alla en bra födelsedag imorgon!

Aprillan´s sa...

Somliga dagar är si, somliga dagar är så. Det är visst livet så ska vara sägs det. Men vilket av si eller så som är bra det har jag aldrig klurat ut. Vilket som så hoppas jag att du har en riktigt bra dag idag!

Sus sa...

Hurra för din mamma idag!

Och för dig. Som jag nu inte sett p skitlänge.

Åsa Hellberg sa...

Grattis till mamma!!

Shamrock sa...

vissa dagar är såna

Singelmamman sa...

Lippe: Det blev absolut en bättre dag.

Knasterfaster: Jag har inte ens sett den där som kallas dävert. Tack för informationen. Jag visste inte att den hette så. Det blev en väldigt bra dag.

Anna: Tack Anna!

Sus: Nä, det är förskräckligt länge sen vi sågs! Var är du någonstans?

Åsa Hellberg: Tack!

Shamrock: Japp, vissa dagar är såna.