söndag 1 maj 2011

Vi är fortfarande sams

Det kan bero på att tapeterna inte är uppe ännu. Att tapetsera med en trött tonåring innebär att det inte är så mycket som blir gjort. Så tapeterna kommer inte upp idag. Men förarbetet är gjort, och så har tonåringen bjudit på Ben&Jerry. Så det får gå för den här gången. Jag plockar ur diskmaskinen och sen går jag ner i tvättstugan. Något bra ska väl den här dagen också föra med sig. Dessutom kan det vara trevligt för mina vänner som ska sova här på fredag att de har rena lakan att sova på.
Det randiga mönstret på väggen är alltså inte tapet. Det är tänkt att skarvarna kommer att hamna där och för att inte eventuellt någon vit strimma ska leta sig igenom mellan tapetvåderna så har jag och tonåringen målat svart där.

Apropå tonåringar. Igår tvättade jag mörkt 40 grader, hittade allt och lite till som skulle tvättas, idag tvättade dottern mörkt i 40. Jippi... jag sa till henne att jag hade visserligen tänkt tvätta trosor men väntade alltså med det. Nu kom dottern och sa att hon också behöver få trosor tvättade, och så gick hon in till sig. Så nu undrar jag hur hon tänkt sig att de där trosorna ska bli tvättade?

13 kommentarer:

Tant Grön sa...

Hushållsarbete är icke bra för humöret. Ta ett glas champange i stället och håll tummarna för att dottern lyckas få sin pappa att tvätta när hon ska dit.

Singelmamman sa...

Tant Grön: Du är ta mig tusan den klokaste tant jag känner. Puss på dig!

Veronica sa...

Hmm... från och med idag så dricker jag inte en droppe alkohol 30 dagar framåt. Inte för att jag dricker så mycket alkohol annars heller, men jag hade ju kunnat komma över med en flaska och skåla lite med dig.

Komma över med en flaska kan jag iofs göra ändå... om det inte vore för att träningspasset gjort min kropp till gummi och jag har smetat ut min kropp i sängen och kommer inte loss.

Vore fint med en lång promenad med snack också, om det inte vore för det där med sängen. ;-P

Singelmamman sa...

Veronica: Det är tanken som räknas! Och nästa gång du tränat kan du tänka på att inte ta i så mycket. Du kan ju behövas här också. ;-D

Sus sa...

Veronica: Februari gör man sånt i. Inte maj! (men idag skulle jag kunna tänka mig bli nykterist)

Ja vem ska tvätta?

Du så klart.

Vem annars? Tonåringen? Hahahahahahaha!

Förlåt.

Veronica sa...

Sus, det var roligt. *s* Jag är skitdålig på att dricka alkohol i alla former. Jag köper och lägger på hög/staplar i hyllan. Andra dricker upp den. Maj funkar alltså lika bra som vilken annan månad som helst i mitt liv. :-D

Singelmamman, jag ska ta i lite mindre. Promenad hade faktiskt varit riktigt skönt. Annars alltså... *flinar*

Singelmamman sa...

Sus: Bra du verkar redo för promenad ser jag! :-)

Veronica: Vi måste hur som helst ses snart tycker jag.

Veronica sa...

Det var dagens sanning. Mycket snack här, väldigt lite verkstad. *s*

Knasterfaster sa...

Usch för städ och tvätt. Jag blir också på urdåligt humör av sådant säger min Sambo. Vi städade tvättstugan tillsammans idag. Om din dotters trosor inte blir tvättade så blir hon tvungen att låna av dina. Det tycker jag att du kan säga åt henne.

Fru Venus sa...

HA HA HA, jag tycker Knaster förslag är bra :-)) Vad noga ni förbereder, impad! Och egentligen, trosor, har du inte en snörstump eller lite garn nånstans?

Singelmamman sa...

Knasterfaster: Jag ska säga det till henne. :-)

Fru Venus: He he he!

Livsnjutaren sa...

Himla clever av dig att måla före där skarvarna hamnar. Det har jag aldrig tänkt på. My god nu lärde jag mig något nytt. Tänk att det kan vara så bildande i bloggvärlden.Förstår inte varför folk tar dyra studielån och pluggar på universitet när man kan lära sig massa här;)

Singelmamman sa...

Livsnjutaren: Hahaha! Jag håller med, det är verkligen allmänbildande att ha en blogg och läsa bloggar. Kram