Sant eller inte, men en underbar beskrivning av det pretentiösa, Franska köket. "Man sitter där utsvulten med tre stiliserade rädisor och två pilgrimsmusslor i alggelé på assietter med falsk zenframtoning framburna av kypare muntra som likbärare".
Published with Blogger-droid v1.6.8
15 kommentarer:
Det kan man kalla att kunna formulera sig.
Men åh, vad jag älskar den boken!
haha - på pricken
Lite annat än min tebalja och ost-kaviarmacka *raaap* Kvällskram vännen :-)
Gäller att inte var speciellt hungrig då!
Det finns många ljuvliga beskrivningar i den boken!
Blev iväg lurad på filmen. Helt underbar. Läste sedan boken, älskarn.
Det är så elegant beskrivet! Det där är en bok som jag kan tänka mig att läsa om.
Ska läsa den!
Det glädjer mig att du citerar en av mina favoritböcker.
Annat än våra kulturmiddagar i den åländska skärgården! Där var det värmed, glädje och finess!
Natti natti
Sant.
Maj: Ja, hela boken är så.
Petra: Jag med!
Shamrock: Det också, på pricken alltså.
Fru Venus: Kvällskramen tillbaka, men en fråga; både kaviar och ost?
Tantaluran: Nä, skrovmålet uppfanns inte i Paris.
Nilla: Kan bara hålla med, och jag suger länge på den bokkaramellen.
Helene: Då ska jag se filmen när jag läst klart boken.
Knasterfaster: Jag med! Trots att jag inte ens kommit halvvägs.
Osloskånskan: Ja, absolut!
Realisten: Det gläder mig att det är din favoritbok. Jag är inte förvånad.
Snäckskalsdalen: Våra kulturaftnar på Åland kan bäst beskrivas som mastiga, mustiga, glädje, sång. Med finess. Kram!
Tjillevipp: Kan hålla med.
Just det, den där började jag ju lyssna på för ett tag sen. Ska fortsätta nån dag när jag inte kommer somna ifrån den direkt.
Snokis: Talböcker är för svårt. Jag somnar direkt.
Skicka en kommentar