torsdag 12 november 2009

Tupp 1 - En manlig sådan

Jag har det övergripande ansvaret för vår monter i mässan. Fram till i måndags hade jag dock liten, mycket dålig koll på exakt hur många som var tillfrågade att jobba i vår monter. Vi kör två pass per dag, och helst ska det vara max fem från oss samtidigt.
Då visar det sig att en av cheferna, har beordrat ett gäng killar och tjejer med specialistkunskap att jobba. Det visar sig också att flertalet av dessa inte vill, kan eller är direkt lämpliga att ställa i en monter och hålla låda. Det visar sig också att nämnda chef inte tänker lyssna på de riktlinjer representanter från mitt företag bestämt ihop med de andra som arrangerar mässan. Det visar sig att Singelmamman får tokspel.

Idag under mässbygget har följande utspelat sig: tre av de beordrade specialisterna kan inte jobba, olika skäl, en är så upprörd över att det saknas skjortor till alla, någon kan bli tvungen att tvätta en skjorta eller så får de låna varandras utan att tvätta. Allt på grund av chefen som absolut ska in och stoppa fingrarna i varenda syltburk som finns.
Imorgon visar det sig om Singelmamman ska bli mer galen.

Inga kommentarer: