fredag 20 november 2009

Champagne

Nu sitter vi här och dricker champagne, jag och Stort o smått. Och hon förhörs ihärdigt av mina arbetskamrater. Chefen min var nog lite avis på att han inte fick vara med.

6 kommentarer:

Mita sa...

Ja vem är väl inte avis=)

Anonym sa...

Och nu efteråt har hon lockats att gå i mörkret i storstaden, ensam till en park (enligt vägbeskrivning).......efter att ha druckit champagne för att hitta dit hon skall. Kanon!

/Stort och småtts make

Champagneknarkarn sa...

Vill haaaaaaaa!!!! :)

Stort och smått sa...

TACK snälla du för champagne och trevlig pratstund! Jättetrevligt att träffa dig! Hoppas du hade trevligt med den lånade maken! Och hälsa söta chefen!

Never mind min make! Han är bara sur för att han inte fick krama Emma Pernald idag, för hon satt i möte.
Jag hade inga problem att hitta dit jag skulle, men parken såg jag aldrig (det var ju mörkt) - och när jag frågade en person efter vägen var jag vid rätt gata! =)

Nu är vi installerade både maken och jag, med ett glas rött och väntar på middagen.

Man kan ha det sämre! Mycket sämre!

Kram på dig!

nillas liv på pinnen sa...

Kul för er.

Singelmamman sa...

Mita: :-)

Kära anonym make: Efter de futtiga droppar champagne Stort o smått inmundigat är jag av den bestämda uppfattning att hon klarar allt.

Champagneknarkaren: Jo, det har sina fördelar att ha kylskåp på rummet.

Stort o smått: TACK själv! Härligt att få en kropp... hm. till bloggen. Och makens avundsjuka ger jag blanka sjutton i :-) Men söta chefen får nog sitt beröm mycket lite i taget, är rädd att han annars blir odräglig. Så kul att ses!

Nilla: JA! Det var det. Kul för oss alltså.