torsdag 26 april 2012

Rubrik får du hitta på själv, jag har skrivit inlägget

Morgonens sammanbrott övergick efter lunch till en sällan skådad ilska. Sån där ilska så det bokstavligen kokar inombords. Nu förstår jag att det finns de som skakar lite på huvudet och tänker att så obalanserat skulle de själva inte uppträda. Men nu är det så fiffigt, att när jag blir riktigt förbannat arg, blir jag lugn som en filbunke utåt, och väldigt kontrollerad. Skulle jag möta mig själv skulle jag bli rädd. Den där ilskan sitter i fortfarande. Var tvungen att ta en pepparkaka med smör på när jag kom från kvällens möte. Men en pepparkaka är för lite, för det hjälpte som sagt inte ett dugg. Jag får se ilskan och dagen som den knuff jag behövde. Och med den knuffen i ryggen så ska jag äntligen förändra mitt eget läge. Kryptiskt. Jag vet. Men de sansade orden vill inte infinna sig så det är säkrast att jag uttrycker mig lite vagt, annars vet jag inte vad som händer.

6 kommentarer:

Chrissan sa...

Bara att bryta ihop och komma igen. Imorgon är det freeedag!

Knasterfaster sa...

Nu hoppas jag att du har intagit ryggläge. Det är det bästa läget på många sätt. Vet du att valarna står upp när de älskar? Vet inte varför jag kom att tänka på det just nu. Jag tror att du är fantastiskt bra på att ta tag i din sitution när du bestämmer dig för det så det kommer att gå strålande!

Anonym sa...

Ååååh, min argfrände!

Helena m. 4 sa...

Jag ogillar också starkt kassarna med återvinning som för ögonblicket tar över mitt kök, enormt mycket (både ogillande och kassar)...
Tog nyss två (!) pepparkakor, dock utan smör, får se vad som sker med tolerans och snällhet utifrån det.
Kommer även snart kliva in i ett nytt skede, fast mer av en slump än genom en knuff eller en aktiv handling, men det blir bra, jättebra.
Dock är det synd om mannen som får oförtjänt med skit från oförskämda, oförstående och oinsatta människor på jobbet just nu, kan vara dags för nytt läge där med snart, kanske...
Tjingeling för nu.

Sus sa...

Du borde kommit in till KB där jag avnjöt en middag och två glas vin med Klankis.

Jag var inte arg en enda gång.

Singelmamman sa...

Chrissan: Ungefär så.

Knasterfaster: Jag lär mig alltid något nytt av dig. Jo jag la mig på en gång igår.

Anne: Japp.

Helena m 4: Du är nära svaret här med. Och prova smör på pepparkakor, det är underbart gott.

Sus: Klart att du inte var, du var ju med Klankis. Hon var inte arg en enda gång heller kan jag tro. Hon var ju med dig. Och på KB har jag aldrig varit arg.