söndag 28 augusti 2011

Det slutade regna

Klart att jag masade mig ut och hasade mig runt spåret i en väldigt maklig och trög takt. Från det att jag kommit hem till nu ungefär har vänsterbenet krampat lite. Eller mer som en myrstack fullt med myror med Artros. I alla fall så som jag inbillar mig att det skulle kännas om. Nu har det släppt. Och jag har släppt ner mig i soffan. Ikväll var första kvällen på ... hm ... måste fundera... hm undrar om det kan vara en månad? Ja som jag och de tu tonåringarna satt tillsammans och hade middag ihop. Vi fick faktiskt flera timmar ihop. Nu har jag fyllt kyl och frys med mat för en vecka. Tonåringarna ska husera själva till söndag. Senast jag gjorde så var all mat, nästan all, kvar när jag kom hem. Det är ju också bra, då slipper jag handla när jag kommer hem på söndag.

7 kommentarer:

Osloskånskan sa...

Jag får det inte till att funka där! f m: är det förmiddag? Och sen då? Om jag trycker på "publicera", så publicerar det på en gång! HUR???

Osloskånskan sa...

Jo. Men sen måste man väl trycka "publicera" annars går det bara över till "utkast" :-(

Malla sa...

ska du resa bort?

Singelmamman sa...

Osloskånskan: Svaren är hos dig.

Malla: På onsdag, men jag är inte hemma och fixar mat på måndag eller tisdag heller.. :-)

Osloskånskan sa...

Funkar faen ente! Mårrr....
Men tack iallafall!
God tur om du ska på galejen :-)

Snäckskalsdalen. sa...

Så kommer barnen, ja, ungdomarna hem och då förpassar du dig.....vilken morsa!
Kramar

Singelmamman sa...

Osloskånskan: Synd. Jag måste också prova bara för det.

SnäckskalsAgneta: De har varit här en vecka redan. Och dottern ser jag ju mycket av men inte sonen. Och ja, fast de är väldigt nöjda med det verkar det som.. :-D KRAM!