onsdag 15 oktober 2014

Många bäckar små

Det låter ofta patetiskt att svänga sig med ordstäv. Men detta gäller i allra högsta grad. Tack vare fantastiska vänner har jag kunnat köpa lite varma kläder, overaller, gummistövlar och jackor till Roxane och hennes barn. Tillsammans har vi också gett henne drygt 300€. Nu verkar det som om hon kan åka hem tidigare. 

Tack snälla Anne, Anna, Annica O, Annica S, Camilla, Nina, Lippe, Fia och Lassmyran! 6 kommentarer:

Anonym sa...

❤️

Jag har varit dålig på att läsa bloggar på senaste tiden så jag har bara sett fragment av det du skrivit om Roxane. Går det att bidra med en peng till? Messa isf nr (har du Swish?).

Nica sa...

Åh vad bra! Ååååh vad bra! Och tusen tack för att du gjorde det möjligt för mig att hjälpa till! Hoppas, hoppas att hon får komma hem tidigare - och kan hjälpa sin familj. Varm kram!

Lippe sa...

Tack för att du fixade! Hoppas att det löser sig för henne och så himla bra att du fanns där och såg henne. Att du tog tag i det ♥

Knasterfaster sa...

Bra att hon blev sedd av dig. Hoppas ni ķan hålla kontakt när hon kommit hem.

Sus sa...

Men vad fint av er! När vi gick förbi där i söndags så fanns bara hennes packning där. Jag vågade inte lägga pengar där då. Någon hade lagt dit lite bröd och kaffe.

Det känns som att hon kommer tillbaka snart. För detta är väl bara en temporär lösning?

Singelmamman sa...

ettstenkast: Tack för ditt stöd! Swishandet gick galant.

Nica: Det är jag som ska tacka! För fantastiskt stöd. Kram!

Lippe: Tack snälla du för att du stöttar Roxane, betyder jättemycket. Kram

Knasterfaster: På något sätt ska vi nog hålla kontakten.

Sus: Hon är kvar ett par dagar till. Hon går iväg ibland och gör sånt man måste. Jag hoppas jag kan fortsätta få ihop lite pengar så att hon kan stanna hemma. Det är mitt mål.