onsdag 8 oktober 2014

Ett rop på hjälp!

Hon heter Roxane, är 25 år och är från Rumänien. 
Hennes ena barn som är fyra år har lunginflammation, och de behöver pengar både till sitt hus och till doktorn. Känner du någon som kan hjälpa till akut? Med pengar och vinterkläder? Eller medicin?

Hon gav mig en present idag! 

6 kommentarer:

Småländskan sa...

Jag gör vad jag kan härifrån. Idag har jag t.ex. anmält mig till Röda Korsets "Mentor till Mentor", dvs att jag för migranten försöker vara en länk till vårt samhälle och språk. Helt frivilligt, helt enkelt för att jag vill försöka bidra så gott jag kan. Jag vet jag kan bidra en del, men nu är det upp till RK att ge mig uppgifter så jag verkligen kan visa och bevisa för alla dessa stackars människor att de är välkomna hit, att vi bryr oss!

Singelmamman sa...

Småländskan: Underbart! Vi kan alla göra lite, och tillsammans blir det mycket!

Nica sa...

Skicka ditt kontonummer via FB inbox så kan jag sätta in pengar du kan ge henne från mig. Har inte varken barnkläder eller kontakter i Rumänien, men kan skicka en slant som du kan förmedla, är det okej?
Tack för att du orkar, går nära och är den du är!

Singelmamman sa...

Nica: Tack snälla du! Jag hör av mig via FB! Kram

Nina sa...

Jag säger samma som Nica, skicka mig ditt kontonummer så sätter jag in en slant! Har ju tillgång till massor av vantar, handskar osv här också, funderar på om jag ska skicka ett paket med lite sånt till dig? Hur många barn har hon? Åldrar? Kan ju inte skicka hur mycket som helst såklart men något. Min mailadress är ninalarsson71@hotmail.com

Singelmamman sa...

Nina: Fantastiskt snällt! Jag mejlar.