torsdag 23 oktober 2014

Jag vill ju inte peka ut någon, men...

* svartmålade naglar kan av en kattunge upplevas som något farligt och bekämpas med fördel med bit-och-klös-attack.
* en kurrande människomage tänker en katt att man får tyst på med ett välriktad upphopp, formar den lilla kattkroppen som en pil och med alla tjugo klor ute landa mitt på den inte ont anande kurrande magen.
* en kattunge på drygt tretton veckor som bestämt sig att krypa in under ett täcke där redan en människa ligger, ger ifrån sig ca tretusentolvhundrafyrtiosju värmegrader och får nämnda människa att svettas så hon håller på att glida ur sängen. 
* om du frågar mig vad jag tycker om att ha en liten kattunge i huset igen så blir mitt svar #jagförstårintevarförjagväntatsålängemedattskaffakattigen

6 kommentarer:

Åsa Hellberg sa...

Så där sa jag också om Misse när jag fick honom. Sedan blev han könsmogen ...
:)

wintwig´s sa...

Gosigt.

Agneta sa...

Kattungar är nog bland det sötaste och gosigaste som finns! Åh, vad jag saknar att inte ha katt!
Vår kanin är visserligen riktigt kelig för att vara kanin, men det är inte alls på samma sätt som med katt.

Anonym sa...

Jag är så glad att katterna fick flytta med mig när vi separerade. Utan dem hade det nog känts väldigt väldigt ensamt.

Gina sa...

Har också blivit med kattunge nyligen. Blev tillfrågad om att vara akut/jourhem och blev totalt förälskad i den lille så nu ska han få flytta in för alltid. Trodde jag verkligen att jag bara skulle kunna agera jourhem för en tid?! Nu har jag en hund och 3 katter och det är precis som det ska vara.

Den där tjockisen sa...

Min katt brukade tycka att min mage var den perfekta landningsplatsen när hon hoppade ned från de 2,30 meter höga garderoberna vid sängen. Att vakna med ett OUFFFF! är inte så himla skönt, jag vet. Dock hade hon vett att dra in klorna.