tisdag 30 september 2014

Han åkte i går kväll

Märkligt så snabbt jag blev kär i Kurt. Och hur tråkigt det är att han åkt. Tyst. Att jag är vaken mitt i natten och fortfarande, är inte hans fel. Jag har kommit in i en period då jag helt enkelt inte kan sova. Idag ägnar jag min vakna morgon till att kolla på SVT-play, andra världskrigets början. Vad brukar du göra när du inte kan sova?

6 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag spelade Candy Crush när jag var vaken på nätterna. Satt och väntade på sonen och spelade. Jag hatar det där spelet sen dess. Men öht, spela spel funkar ju för att få tiden att gå. Wordfeud, Ruzzle - och det finns alltid random motspelare vakna. ska du jobba idag?

Spader Madame sa...

Hänga vid datorn. Om jag inte kan sova. Händer oftast vid någon jobbtopp, vilket inte förbättrar situationen, eller när Esset har varit ovanligt puckad. Hoppas att du sover bättre kommande natt!

Lippe sa...

Läser, spelar spel, räknar timmar tills jag måste gå upp, hör mystiska ljud utanför min stuga. Alla ljud måste kollas upp så jag smyger omkring i mörktet o spanar i fönster och svär när jag slår i tårna. För det mesta är det värken som håller mig vaken så till sist tar jag piller och så somnar jag. Dessutom har jag ju två katter :)

Åsa Hellberg sa...

Jag går upp och startar allt jag skulle startat klockan sju. Bryggare, teve, dator.

Den där tjockisen sa...

Läser böcker och dricker vatten för det mesta. Om det finns något gott brukar jag äta upp det. Men det gör det tyvärr sällan.

Drottning M sa...

Jag har en liten mp3-spelare med havsbrus, det är underbart.

*kramar*