torsdag 10 april 2014

Väckarklockan

Vilken bra uppfinning väckarklockan är. Synd att ägaren till väckarklockan som står i mitt sovrum inte är mogen nog att handskas med så avancerade tekniska prylar. Idag skrällde den igång 04.30. Min plan var dock att gå upp 06.30. Jag höll mig till min plan.
Hastade iväg till ett frukostseminarium om lärandet genom sociala medier. Jättegod smörgås och kaffe. Seminariet handlade mer om marknadsföring via Facebook. Lite nya siffror att memorera och en inbokad lunch nästa vecka blev facit.
När klockan slagit 10 hade jag även hunnit med ett besök hos sjukgymnasten. Effektiv morgon. 
Dagens varma sol ropade att jag skulle slå mig ner på närmaste uteservering, men eftersom jag är en person med fantastisk karaktär promenerade jag hem istället. Och resten av dagen återstår.

4 kommentarer:

tigerliljan sa...

Nä, nykterist är jag inte, men jag kan bara inte föreställa mig rödvin som funkar till dipp och grönsaker, för mig funkar rödvin till parmesan eller gorgonzola.

Fru Venus sa...

Hoppas du hade sol på hempromenaden.
Måste kolla vad du vill ha för vintips

Knasterfaster sa...

Igår morse när min väckarklocka ringde var jag helt övertygad om att sjukkgymnasten skulle stänga av den. Jag blev hemskt irriterad över att hon inte stängde av min väckarklocka. Sedan knuffade Sambon på mig och då fattade jag att det var jag som skulle stänga av. Jag är tamigfaan nästan nykterist.

Singelmamman sa...

Tigerliljan: Jag måste i alla fall testa.

Fru Venus: Vintips till morotsdipp.

Knasterfaster: Dessa väckarklockor.