söndag 17 februari 2013

Dags igen

Att lägga sig väldigt tidigt. Ska ju fortsätta det okristliga i att vara på jobbet tidigare än jag normalt går upp ur sängen. Tonårsdottern kom (som vanligt numera) hem en dag tidigare. Inte mig emot. Det är mysigt att ha henne hemma.
Och så kan jag konstatera att vissa människor binder ris åt sin egen rygg men skyller allt på andra. Men det är ett helt annat inlägg.

8 kommentarer:

Sus sa...

Jag fiser av vindruvor.

Träning tis, ons, tors, fred.

Spader Madame sa...

Det här med att lägga sig tidigt. Säger ofta. Gör sällan.

Singelmamman sa...

Sus: Jag fiser av druvor jag med. Men ingen kan höra mina fisar under mitt täcke.
Jag kan torsd och fredag.

Spader Madame: Samma här. Tyvärr.

Gafflan sa...

Tonårdöttrar är trevligt sällskap. Äldsta har gjort lite te här så nu ska jag snika till mig en kopp och jag tror bestämt att det finns lite vanlijglass långt in i frysen.
Kram o sov gott.

Knasterfaster sa...

Vindruvor är gott. De ska inte ätas av de som bantar har en arb.kamrat lärt mig. Jag bantar inte. Det finns kalsonger som motar doft har jag läst idag. Jag har precis fått hem min Största. Han har inte varit hemma sedan i fredags. Minsta är fortfarande "bortrest" och kommer kanske hem imorgon. Sambon vann inte loppet, bara skidorna. :)

Singelmamman sa...

Gafflan: Det blev te och glass även här. :-)

Knasterfaster: Oj vad de är ute och far dina killar. Tack för att du redde ut frågetecknet kring din sambo. Jag bantar inte heller.

Fru Venus sa...

Gillar också vindruvor men föredrar dem i flytande form...

Singelmamman sa...

Fru Venus: Jag gillar också dem i flytande form.