torsdag 26 september 2013

Jag tycker

Att fotbolls- idrottsklubbarna ska betala den merkostnad det blir i form av bevakning inför, på och efter matcherna. Idag är det Stockholmsderby. Ena lagets supportrar har mascherat över Skanstullsbron och helt stoppat trafiken. Jag har ingen aning om ifall de har tillstånd eller inte. Men det stod några bilar inklämd bland supportrarna. Och sex polisbussar. Idag skulle jag inte våga besöka området kring Globen. 

5 kommentarer:

Fru Fransson sa...

Visst är det ganska läskigt och oerhört svårt att förstå...

Vi bor ganska nära Cloetta Center här i Linköping, så i bland kan vi till och med höra oljudet när supporterklubbarna marscherar till match.

Shamrock sa...

Jag håller med dig om att klubbarna ska stå för den x-trakostnaden och om de inte vill betala får de väl spela utan publik

Anonym sa...

Jag är glad att jag åkte åt rätt håll. Alltså från Globen idag efter jobbet. Vi såg supportrarna på bron. Heeeeeelt galet!!!!!

Livet just nu sa...

Håller helt med dig! Det går alldeles för mycket resurser på fel saker. När sen någon vanlig människa ringer polisen har de inte tid att komma.
Horribelt.
Kan heller inte se att våld hänger ihop med sport. Förr gick familjer och tittade men nu vågar många inte ha sina barn med.
Usch.

Singelmamman sa...

Fru Fransson: Håller helt med dig!

Shamrock: Eller hur. Spela utan publik och se hur kul det är.

Cissi springer: Galet var ordet!

Livet just nu: Varför ge dem så mycket uppmärksamhet över huvud taget!?