fredag 13 september 2013

God morgon!

Får nog trots allt erkänna att morgonen är god och vacker. Tog en lätt vilsen promenad på fyra kilometer. Nu dusch och frukost. Dock inte samtidigt. Och sen. Just ja. Det här med verksamhetsplanering.

4 kommentarer:

Chrissan sa...

Låter som en mysig start på dagen. Kan riktigt känna känslan av krispig höstmorgon.
Hoppas du får en fortsatt fin dag.

maria sa...

Håller med Chrissan. Låter underbart.

Småländskan sa...

Jag verksamhetsplanerar för en natt med sömn jag också. Länge sen jag fick några timmars sån.
Nu har jag verksamhetat tillsammans med en vän, som behöver en del planering för att livet ska vara drägligt. Kontakt med myndigheter, fylla i tusentals blanketter, allt sånt...
Hoppas kunna släppa allt detta när barnbarnet kommer i morron och vi ska frossa i precis allt han önskar sig... i "riktig" mat, sen lördagsgodis, pizza... och sen bara ligga i sängen och snacka, prata om allt... allt om hur hans liv är som "andra-kladdare", hur han känner och tänker om sin nya "kärlek", hur han upplevde sitt 8-årskalas där i bowlinghallen, när femton av hans vänner var där och hade discobowling... Och även jag var där. Jaja, det behövs en del vuxna för att kolla alla dessa ungar.
Detta med barnbarn, det är livets efterrätt, precis som de flesta mor- och farföräldrar säger. Tidigare tyckte jag det var lite löjligt, överdrivet... men jag tycker inte det numera.. .

Singelmamman sa...

Chrissan: Tack, dagen blev väldigt bra!

Maria: :-)

Småländskan: Livets efterrätt låter fint!