måndag 29 juli 2013

Att svettas lite extra

Jag hängde på låset. Luftkonditioneringen funkade mycket bra. Löpbandet hade en liten egenhet. Vartannat löpsteg stannade bandet till eller drogs tillbaka mot maskinen. Men en kvart och dryga två långsamma kilometer blev det och några varv på cykeln. 
Nu frukostbuffé.

4 kommentarer:

cissispringer sa...

Spring ute i stället, det är ju ljuvligt att upptäcka nya resmål genom att springa lite runtomkring!

Småländskan sa...

Men, löpbandar du? Finns ju hur många löpisar som helst där. Bara att gå ner på stranden, löpa/springa/gå längs kusten... Nu vet ju inte jag exakt hur det ser ut där ni är, men när jag varit där några gånger, hade det bara varit att just börja löpa längs stranden. Och vilka vyer man får då, vilka små byar man hittar... underbara vikar, ta ett dopp för att få bort svetten, gå upp till närmsta taverna, ta en fika, en fl. vatten, sen fortsätta..

Singelmamman sa...

Cissi och Småländskan: Skulle självklart hellre springa ute. Men kl 8 på morgonen är det redan närmare 30 grader varmt. Och ingen skugga. Finns inte en chans att jag ger mig ut då. Hellre löpbandet än inget alls. :-)
Och på em har jag druckit ett glas vin, så det går inte heller.

Susjos sa...

Ja, det är knöligt det där med när man ska träna vid medelhavet. Har samma problem. Vill helst inte gå upp i ottan (typ kl 07!) då jag är nattuggla. Och på kvällen är det kört, för under dagen blir det öl..och sådant!
Brukar gå upp kl 08, komma ut vid 09..och då är det alldeles för varmt...men bättre att komma ut då än inte alls...