söndag 23 september 2012

Stopp och belägg!

Vart tog helgen vägen? Fredag, lörd och pjuffft! Så är det söndag kväll igen. Hela dagen idag har jag känt mig lite, ungefär som, jag har känt mig, äh jag vet faktiskt inte vad/hur jag känt mig. Inte riktigt låg, men absolut inte tjosanhejsan, inte riktigt trött, men definitivt inte pigg.
Jag förstår att du är väldigt nyfiken på vad jag hann med. Eller rättare sagt vilka val jag gjorde. Jo, jag åkte till mamma och åt lunch med henne och tonåringarna. Det blev en långlunch, jag var hemma strax efter 17, så då blev det avloppsrensning, och tvätt.

Igår när mina underbara grannar kom över med lite vin och mousserande till den ost jag hade, fick jag hjälp med en sak som jag velat fixa länge. Nämligen att haka ner köksdörren. Nu ska jag äntligen göra slag i saken och börja göra lite förändringar här hemma. Inte något storstilat, men tillräckliga förändringar för att det ska kännas att det händer något. Till exempel nytt hall- och köksgolv. Och fräscha upp den lilla toaletten som finns mellan tonåringarnas rum.
Jag börjar med en smal förvaringsmöbel som även går att sitta på till hallen, några tips var jag ska leta?
 

13 kommentarer:

The Queen of fucking Everything sa...

Inte nåt storstilat?! När jag säger "inte nåt storstilat" så menar jag byta matta, inte att byta golv!! Jisses. Nyfiken på resultatet är jag i alla fall:-) Kram!

Anne med e sa...

Jag har lovat att lägga golv med dig om det är klickgolv! :D

Knasterfaster sa...

På Rusta har de en vit hallbänk med förvaring som inte är så djup. Den kostar under 1000-lappen. Om jag hade haft råd så skulle jag ha gett dig en sådan här www.nilssonsilammhult.se/havdhem

Anonym sa...

Hej, har du tittat på Jysk där finns 6 bänkar en del med förvaring som man också kan sitta på. De är inte så jättedyra de kostar från 475 kr.
till 1399 kr. vet inte om de stilmässigt passar dig men du kan ju titta på deras hallmöbler så kan du själv avgöra. Det nya fotot är jättefint
MVH Nina

Singelmamman sa...

The Queen: :-) Jag har provat med att byta matta, det hjälpte inte.

Anne med e: Ja det kommer jag självklart ihåg! Det kommer att bli kanonbra.

Knasterfaster: Ja, Nilsson i Lammhult har väldigt fina saker. Ska kolla Rusta.

Nina: Toppen med fler tips, även Jysk ska kollas in.
Tack för komplimangen.

Lippe sa...

Låt Anne hjälpa dig!! Hon har massor av ideer och så är hon helt galet rolig och sedan kan hon komma hit och tapetsera ;)

Singelmamman sa...

Lippe: Och då kan jag hänga på. Jag är en hejare på att tapetsera jag med. Eller i alla fall just hänga med. :-D
Ja, Anne ska absolut få hjälpa till.

Snäckskalsdalen. sa...

Hej!
Storkramen!

Singelmamman sa...

Snäckan: Hej! Och väldigt välkommen hem! KRAM

Ozzys mor sa...

Ja, vart tusan tog helgen vägen?
Lycka till med renoveringen. Tråkigt under tiden men så skönt när det är klart! :)

Singelmamman sa...

Ozzys mor: Tack. Jag kommer antagligen att bli helt galen, förlåt, mer galen, under tiden. Men jag tror att jag kommer att bli nöjd.

Spader Madame sa...

Själv börjar jag alltid på IKEA. Tror att jag är kär i Ingvars ställe. Roligt med förändringar. Heminredning är inte min grej. Viktigast är väl ändå skoförvaringen?

Singelmamman sa...

Spader Madame: Skoförvaring? Jag har ju hela golvet.
Det blir nog Ikea här med.