fredag 12 juni 2009

Hjälp!

Om en vecka är det midsommar. I midsommarhelgen ska jag åka ut till Stockholms skärgård. Om en vecka så måste jag ha köpt en BIKINI!
Hilfe, hjälp, help! Var hittar jag en en bikini som både döljer och framhäver! Döljer det där extra allt. Framhäver? Ehum? Fötterna?

Snälla, snälla ge mig tips nu. Kan utlova en belöning om jag hittar en bikini jag kan ha utan att se ut som en havererad krockkudde.

9 kommentarer:

Mofsan sa...

Burka min kära singelsyster. Öva på klädsim innan bara.

Singelmamman sa...

Mofsan: Toppen! Blir min nödlösning. Tur att du finns.

stort och smått sa...

Själv gick min braiga (döljande) bikini sönder idag. Resåren slutade fungera... Och nu måste jag ta på mig en trekantsbikini. Iof jättesnygg men känns sådär just nu. Blek och glåmig och så ska en trekant dölja det som ännu inte ansats!!! Och smala snören ska hålla ihop fram och bakdelen. Huuuu. Får göra dubbelknut.

Jag hade tänkt inviga den bikinin i sommar, på stranden med (eh....) solbränna! (Som om jag blir solbränd. Bränd snarare.) Inte redan snart.....

Singelmamman sa...

Stort o smått: Om jag skulle sätta på mig en trekantsbikini skulle jag vara tvungen att efterlysa den för att ta av den.

Ann-Louise sa...

Åhléns har snygga i år. Och Stadium, me Åhléns var snäppet vassare. Jag blev skitsnygg i min blå/vitrandiga. Vill helst inte ta av den, går i den ständigt. Känner mig som Angelina Jolie. Prova! Det är en spännande (och ovan) känsla.

Singelmamman sa...

Ann-Louise: Då blir det Åhléns i morgon. Har jag samma tur som du ligger bellöningen nära för dig!

Anonym sa...

Burkini finns också om Mofsans Burka blir för jobbig att simma i.

Singelmamman sa...

Tandgnisslur: Men satan så smart! Det kan bli hårfint med belöningar. *inser*

Anonym sa...

Vad blev det nu då? BILD??? När sticker du? Öde ö, behöver du bikini?