onsdag 8 juni 2011

Tänk vad en promenad kan göra

Ni vet det vid det här laget. Jag med, i allra högsta grad. En timmes promenad med Sus är som balsam för själen. Däremot måste jag helt klart köpa nya joggingskor, jag får ont i hälarna av de jag har. Och så måste jag köpa en hållare till min hTC så att jag kan ha med den på våra promenader och mina joggingturer. Det är ju kortärmat som gäller nu. Snart kanske det är dags för Sus och mig att prova jogging tillsammans. Jag tycker absolut inte att det brådskar med det, jogga och prata funkar inte för mig. Nä då är det allt viktigare att få den där pratstunden.

5 kommentarer:

Gafflan sa...

Vilken tur du har som har henne. Mina promenadvänner jobbar, en kväll och den andra ska snart gå på nattpass...
JAG kan ju gå själv men det är så mycket roligare att ha promenadkompis, gärna trevlig sådan.
Kram

Snäckskalsdalen. sa...

Kollade på Sus blogg och hon skrev faktiskt 7 kilometer.....en viss diskrepans där....hur förklarar vi det, då. Äsch, skit i det, ni är duktiga som knallar på så ordentligt. Och köp nya skor, det är alltid underbart.
Kram

Sus sa...

Säckan: Jag har en bit till Singelmamman =)

Armgrejen köper du på Claes Ohlsson.

Och jogga? Jag gjorde det de 900 m som skiljer oss =)

Singelmamman sa...

Gafflan: Synd att inte vi bor närmare varandra. Jag tycker inte heller om att promenera själv, då tar jag med mina tonåringar.

Snäckskalsdalen: Sus har längre bit att gå än jag, två ggr 900 meter, extra. Och ja, nya skor måste det bli.

Sus: Jogga är härligt, men då kan vi som sagt inte prata... Kanske vi kan jogga och gå, vi får fundera på det. Åh, jag ska tänka på det nästa gång att springa sista biten, de 50 meter jag har. :-)

Malla sa...

Det vore väldigt bra om du kunde hitta bra skor, som helst inte är så varma att fötterna brinner upp! Inte för dyra heller. Så kan du tipsa mig sen tänkte jag.