söndag 4 januari 2015

Just idag är jag stark

Efter två dagar då jag fick uppleva något som i styrka liknar en manlig förkylning är jag på benen igen. Det firar jag med att prova morgondagens bubbel. Cocktailparty i antågande. Bubblet får med beröm godkänt. 
Snart ska jag vinna i julklappsspelet! 

6 kommentarer:

nillas liv på pinnen sa...

Oj, det spelet skulle jag nog inte vinna, tror jag. Men jag hejar på dig!

Frun sa...

Skönt att du mår bättre! /Anne

DDT sa...

Bubbeltest bör betyda att magsjukan är borta. Skönt! Själv har jag precis varit på banken och fixat något slags investeringskonto vilket får mig att känna mig väldigt vuxen.

Nina sa...

Gott att du mår bättre! Blev väldigt nyfiken på det där bubblet... har det ett namn? Nummer? Och spelet, är det roligt? Jag älskar ju brädspel! Något man bör investera i? kram på dig!

Småländskan sa...

Det där spelet köpte jag till nyår och hade med till tantkompisen. Efter vi hade lagat mat, ätit och druckit ganska mycket och gott, skulle vi spela spel! Jahaadå, eller neheedå, det skulle vi inte tydligen. Jag läste reglerna som stod på insidan av locket. Men det passade inte "det funkar ju inte om vi ska protokollföra" tyckte nån... Så vi spelade ett annat spel utan att protokollföra!
Nu vet jag ju inte hur spelet funkar, eftersom jag blev nedröstad.
Hur funkar det om man svarar "nej" på frågorna? Noll poäng, eller?
Eftersom jag är hundraprocentsäker på att jag hade vunnit, måste jag veta. Jag kan ju inte kolla igen eftersom spelet finns hos väninnan.
Vann du?
Mvh
Småländskan som umgås med antiprotokollförande väninnor.

Sus sa...

Jag vill spela det!