tisdag 15 oktober 2013

Nu frukost

Och så lite kunskap på det. Om sociala medier och hur sociala medier kan förändra beteenden. 

5 kommentarer:

Småländskan sa...

Oj, jag glömde att äta frukost!
Däremot har jag dammat, dammsugit, torkat golv, städat badrummet, duschat, fixat håret, skjutsat mig och grannen till Coop, tappat ena papperskassen på p-platsen, svurit...(tur jag inte hade mikrofon på) och nu ska jag nog göra nån slags lunch eller nåt.

Småländskan sa...

... sen skulle det vara intressant att lyssna/deltaga i just detta om hur sociala medier förändrar vissas beteenden.
Fortfarande envisas jag med att kalla dem o-sociala/asociala medier. Men, visst, ok, jag är gammal och jag anser att möten, samtal öga-mot-öga är betydligt mer sociala än de s.k. "sociala medierna"...
Som sagt det är min personliga åsikt.
Ha en riktigt bra dag du fina!

Småländskan sa...

Gjorde en lunch, en purjolökslåda med bacon. Sms:ade sonen (på tal om sociala medier), undrade om de var sugna på fläsk med löksås. Det var de! Nu ska det knaperstekas fläsk, göras en underbar löksås, som lev. på p-platsen här utanför, lagom till sonen åker från jobbet för barnhämtning.
Jag försöker hålla igång husmanskostmat så mycket jag kan. Inte bara sånt där halv- och helfabrikat, som smakar... usch!!!
Vet att barnbarnet älskar min mat, allt det jag gör, så naturligtvis fixar jag en middag då och då till honom/dem.

Shamrock sa...

Låter intressant. Lärde du dig något matnyttigt?

Singelmamman sa...

Småländskan: :-) Härligt med fylliga kommentarer! Jo men sociala medier har gett mig många nära och kära bekantskaper och gjort att jag träffat människor jag aldrig annars hade mött. Jag är evigt tacksam för sociala medier.

Shamrock: Ja, som att det går att ändra beteende via sociala medier. Du måste bara veta vilken målgrupp du vänder dig till och vad du vill uppnå. Alltså, samma som med all annan kommunikation/reklam. Men det var bra, roligt och god frukost.