söndag 18 augusti 2013

Allt sitter i huvudet

Gårdagens lopp var det roligaste och lättaste någonsin för min del. Men så har jag också jobbat stenhårt med den mentala biten. Att jag faktiskt kan springa en hel mil utan att gå. Och igår gjorde jag det, i stort sett. Jag lufsade upp för backen till Sofia kyrka och även slutet på backen till Mosebacke. Annars sprang jag hela tiden och det gick lätt och jag tyckte att det var roligt! 
Tiden blev snäppet bättre än på den helt platta Malmömilen. Jag sprang på 1.15.50 och jag är helt nöjd med det. Nu kan jag börja springa och jobba på att förbättra tiden om jag vill. 
Idag har jag ätit en storvulen brunch och snart bär det av mot Fotografiska museet.
Trevlig söndag på dig! 

12 kommentarer:

Realisten sa...

Grattis! Du är så jäkla bra!

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Skitbra gjort! Och du har helt rätt, det sitter i huvudet, det mesta iaf. Bravo!!

Anne med e sa...

Du är bästa peppen!

Mammahäxan sa...

Hurraa för dig!

Chrissan sa...

Grymt sprunget!!

Sus sa...

Du är så jävla bra! Grymt tid <3

tigerliljan sa...

Enormt imponerad!

Åsa Hellberg sa...

Det är asbra gjort. Grattis!!

Malde sa...

Bra!Du är så duktig! :-)

Therése L sa...

Åh, jag blir alldeles varm! Älskar när folk når ett mål, och jag minns hur stort det var när jag klarade min första Tjejmil på nästan samma tid som dig. Tiden var helt ointressant - det var första gången jag faktiskt SPRANG en mil! Så stolt!!

Tjillevipp morsan sa...

Men vilken tid kvinna! Det är ju jättebra ju! Och jag är den första att skriva under på att det sitter i skallen. Min skalle sa ikväll: japp det är tisdag men så som du sliter på nya jobbet är du värd ett halvt glas vitt och fötterna på bordet.
Skallen sa. Jag gör.
:)

Singelmamman sa...

Tusen tack kära alla som kommenterat! Jag har helt missat att tacka och svara. Och idag är jag lat, så jag tackar er kollektivt. Det är fantastiskt trevligt och uppmuntrande att få så många kommentarer på något jag gjort.