tisdag 9 juli 2013

Fryser

Sitter på kontoret och det är så rackans kallt att jag knappt kan jobba. Och är det något jag behöver så är det att jobba. Och bringa klarhet i lite oreda (kaos) som existerar just nu. Måste nog försöka hinna ut på lunchen för att värma mig. 
Har lugnat orolig moder på förmiddagen. Ett brev från en myndighet skrämde nästan slag på mamma. När jag pratade med myndigheten visade det sig att det bara var ett informationsbrev. Jag begrep inte helt och hållet vad som stod i brevet. Än mindre min 80-åriga mamma. Livet är bra bökigt ibland när man blir äldre tydligen.

8 kommentarer:

I will not keep calm and you can fuck off sa...

Jag fryser också på jobbet. Har elementet på under skrivbordet. Och tjockkoftan. Ser ut som vinter. I sandaler. Nästa vecka blir det bättre ordning.

Spader Madame sa...

Fryser inte på jobbet. Hoppas jag inte gör det på lunchen heller, vill ha sol. Tänkte köpa en sallad och sätta mig i gräset. Bra idé va? Brev från myndigheter, inte alltid de mest välformulerade. Varför är det så?

nillas liv på pinnen sa...

Och myndigheterna behöver skärpa sig, anser jag. Hur kan det vara så svårt att uttrycka sig så att folk begriper?

Här är det asvarmt.

Gina sa...

Det där med myndigheter håller jag med dig om. Inte lätt att bli äldre idag. Min mamma ringer mig i panik helt uppstressad och kan knappt förklara vad som står i papperen. Själv har jag alltid en klump i magen så fort posten dimper ner.

tigerliljan sa...

För ett år sen eller så ringde jag min deklarationsman med total panik efter ett sånt där brev som jag bara blev totalskärrad av. Det var inte heller nånting, fast det lät som om man skulle betala länge och mycket. *suck*
Och jag har ändå varit ganska hyfsad byråkrat.

Susjos sa...

Galet med myndighetsbrev som man inte förstår! Har fått ett som gäller min pappa...har läst det tre ggr nu,men fattar inte ännu?!

Suzan sa...

Hoppas du får upp temperaturen idag, om inte kan du göra burpees i fikarummet, det är rejält pulshöjande vill jag lova... Kram!

Singelmamman sa...

I will not keep calm: Jag kör med sjal virad runt hela kroppen och ballerinaskor.

Spader Madame: Mycket bra lunchidé. Myndigheter är bra knepiga, de bara är så av lathet tror jag.

Nilla: De borde verkligen skärpa sig. Härligt med asvärme!

Gina: Panik var ordet här också.

tigerliljan: Dubbelsuck! Och inte har det blivit bättre.

Susjos: Lägg ut själva texten på bloggen och se om vi kan hjälpa dig. :-)

Suzan: Jag är varm idag, av stress. Ska nog göra lite burpees för att lugna ner mig. Kram!