söndag 11 maj 2014

Lite otippat

Efter några dagars inaktivitet då jag inte gjort något annat än att läsa så kan jag konstatera att jag inte är gjord för det. Att inte göra någonting. Så imorgon måste jag hitta på något att göra, förutom att handla middagsmat och promenera. Kom med ditt bästa förslag är du snäll!

5 kommentarer:

Nina sa...

köp blommor till hemmet, kanske är det några av dina växter som behöver planteras om? Jag har ju just blivit helt såld på växter, tar sticklingar av allt och försöker få att bli något... det är rätt kul faktiskt!

Spader Madame sa...

Jag har precis kommit på att jag måste åka hit. OBS: har aldrig varit så det kan vara ett dåligt tips. Eller ett skitbra. http://www.traskofabriken.se/fabriksfoersaeljning

Realisten sa...

Synd att jag jobbar, annars skulle jag skrika kom hit!

Knasterfaster sa...

Du skulle ha åkt till Högalidkyrkan och lyssnat på Mellan idag eller till Södra Ängby kyrka. Jag har anmält mig till en kvällskurs (ett tillfälle) i havskajakpaddling. Det tycker jag att du också ska göra. Kan du låna någons hund och gå på promenader? Blomtipset här ovanför var bra. Gör en oas på din balkong, eller kanske bara en liten installation. Åk till Kolmården och titta på delfinerna! Sortera alla böcker i färgordning (så himla dumt och onödigt).

Agneta sa...

Jag röstar för att du köper jord och blommor, kanske tar och planterar lite sticklingar? Eller bara köper krukväxter och planterar om i blomjord och lite större krukor.