lördag 6 juni 2009

Ingen återvändo

Kan inte sitta och surpla på mitt te längre. Nu känner jag hur hela min kropp brinner av längtan att få börja städa och röja, ska byta lakan, tvätta lakan (om tvättstugan är ledig) bära möbler och tvätta fönster. Först ska jag marinera köttet. Tänker grilla ikväll på gården hur eländigt väder det än är.

Kommer på att champagnen är slut, funderar på att plinga vännen, som jag vet har minst en pava av gudadrycken i sitt kylskåp. Nationaldagsfirandet får vänta till ikväll då vi bänkar oss framför tvn och hejjar på de svenska grabbarna.

*övar på nationalsången.*

5 kommentarer:

Pia sa...

En dag som denna hade det väl varit ypperligt med strålande sol, många graders värme, gott kött på grillen och massor av folk på uteserveringarna.. Men drömma kan man ju alltid!! *suck*

Önskar dig en trevlig dag, trots det svenska vädret!! :o)

mockapocka sa...

Oj, vad har jag nu missat? Vilka svenska grabbar? Det här är verkligen nackdelen med att inte blogga; man har liksom ingen koll "utåt".

Agneta sa...

Jag är också lite sugen på att röja ordentligt hemma! Undrar om jag ska ta och göra det. Eller om lusten går över så fort jag reser mig ur soffan?

Ska äta lite först. Så funderar jag klart sen.

segsliten sa...

Jag hoppas att du får tag på skumpan och att vädret är så pass bra att du lyckas hålla grillen vid liv!
Kram ☺

Singelmamman sa...

Pia: Tusen tack! Vädret får aldrig påverka, bestämde jag ikväll, vi kunde inte sitta ute och äta men grillat blev det.

Mockapocka: Men kära vän! oj, oj, det är ju fotbollslandskamp! De gul/blå mot vit/röda (danmark).

Stort och smått: Hm, själv hann jag knappt resa mig förrän infallet gått över. Satan, men jag fick fixat i vardagsrum och lite städat.

Segsliten: Skumpan blev utbytt mot "fotbollsöl". Det funkade det med. Har en fantastisk kväll, och önskar dig det ockkså. Kram