tisdag 25 juli 2017

Saker man kan göra

Jag kör inte bil så ofta så följaktligen tankar jag inte så ofta. Idag slog jag till och tankade en full tank. Uträttade en del ärenden och ska precis åka till stan för att hämta storasyster. Vidare färd mot mamma och mat. 

Men. Jag upptäckte att luckan till tanken var öppnad och själva tanklocket var borta. Precis i den stunden förstår jag de som säger att det spelas upp en film i huvudet, baklänges. Jag vet exakt var tanklocket ligger. Om det ligger kvar. På bensinpumparna. Tillbaka till pumparna, och jodå, där ligger locket. 

I övrigt har jag hunnit med att köpa en bröllopspresent. Kär systerson gifter sig på fredag. Och jag har köpt klänning och kofta.

3 kommentarer:

Nina sa...

Jag försökte göra samma sak förra veckan fick ett par roséfärgade guld örhängen av barnen i morsdagspresent och lyckades förstås tappa ett örhängen när jag var och handlade förra veckan. Jag har gått den vägen 1 gång per dag fram och tillbaka med näsan i marken i en veckas tid nu men örhänget är borta. Har inte vågat tala om det för barnen än utan ska försöka beställa ett nytt par,

Realisten sa...

Tur att du upptäckte det.

Singelmamman sa...

Så surt Nina! ��
Ja det var tur att jag upptäckte det. ��