lördag 13 oktober 2012

Choooklad!

Mycket och gott. Godast var den tryffeln med chèvre och vit choklad. Och havssalt med olika sorters nötter är alltid en hit. Men årets trend är lakrits. Alla utställare hade någon form av choklad och lakrits. Och mätt blir åtminstone jag, både av intryck och att prova.

8 kommentarer:

  1. Tur att du inte skriver något om marsipan för då hade jag dött, nu har jag bara halvdött.

    SvaraRadera
  2. Åh Jesus så gott! Choklad i alla former är ju så gott. Men chèvre? Kan det vara gott?!

    SvaraRadera
  3. Men alltså, du fattar vad du gör va? Jag är på dag 91 bara... på min 365 dagars utmaning. Fast det som inte dödar (i det här fallet tvingar en att äta) härdar.

    SvaraRadera
  4. Hm...varför visst inte jag att det var nu, jag som hade en ledig helg!? Hoppas du smakade för mig med :-)

    SvaraRadera
  5. Realisten: Ok, jag ska inte skriva något om all marsipan som också ville prackas på oss. Inger för mig.

    Fru H: Den godaste jag någonsin ätit!

    Malla: Verkligen.

    Anne med e: Du klarar det. Se inlägget som en prövning.

    Fru Venus: Ja varför visste inte du det?? Om jag smakade. För alla!

    SvaraRadera
  6. Choklad är verkligen inte fel!
    Inte vin heller ;)

    SvaraRadera

Sagt är sagt, så det så! Vill du hellre skriva ner det så gör det här.