söndag 27 maj 2012

Söndagsmiddag

Klassisk stek. På mammas vis. Mycket gott. Och som vanligt blir det efterrätt! Rabarber- och jordgubbspaj.
Published with Blogger-droid v1.7.3

10 kommentarer:

  1. Men åhh precis en sådan stkgryta hade min mamma också! Det är gott med söndagsstek. Vi ska äta på restaurang med svärmor. Hon bjuder för hon har Restaurangchans.

    SvaraRadera
  2. Jag har precis klämt i mig en påse Polly så jag kan inte riktigt ta in.

    SvaraRadera
  3. Åhhh va gott med stek, det har jag nog inte ätit på typ 10 år.

    SvaraRadera
  4. Vi var hos svärisarna och intog något i stil med detta. Fantastiskt. Och med saltgurka och allt

    SvaraRadera
  5. Rabarberpaj är den bästa pajen! :)

    SvaraRadera
  6. Knasterfaster: Vad är restaurangchans?

    Realisten: Joho det blev det också.

    Nilla: Nu måtte du Pollyn vara färdigsmält så nu kan du ta in detta.

    Lippe: Ja faktiskt, och snyggaste.

    Susanne: Det var länge sen jag gjorde det själv.

    Per A: Underbart gott! Och underskattat.

    Ting: Den här värmde vi och lät glassen smälta ovanpå. Gissa vad som hände i min mun!

    SvaraRadera
  7. Det är ett häfte för 200 kr med rabatter på olika restauranger. Ät två betala för en använde vi oss av igår.

    SvaraRadera
  8. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera

Sagt är sagt, så det så! Vill du hellre skriva ner det så gör det här.